Kojenecké lacláče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kojenecké lacláče
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat, zda máte některá zkušenost s lacláčky. Moc se mi to líbí a na všech dětech to vypadá hezky (na obrázku). Ale jde mi především opraktičnost. Ty riflové vypadají úžasně, ale jak to snáší třeba mimi ve vel.6-9 měsíců? Není to nepohodlné a materiál tvrdý? budu ráda za každou radu a třeba i odkaz co se vám osvědčilo. Předem díky. Je to moje první mimi
a tak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě přišly laclíky v pohodě. horší byly normální rifle, v kombinaci s tričkem, to měl prcek věčně holý záda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamanah já dávala malé lacláče, měla dvoje riflové-z měkčí rifloviny a úplně bez problémů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala jak riflový (ale z měkké rifloviny, bez zbytečných knoflíků atd na zadní straně), tak teplákový. A super, malá nikdy neprotestovala, vypadá to parádně. Tip ti můžu dát - tyhle jsem kupoavla kamarádce http://www.tukanka.cz/…-mimina.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je milovala a podle mě když tobě bude příjemný materiál tak pro mimčo je to super pohodlné, nikde mu netáhne, netlačí ho na bříšku guma a většinou jsou dole na patentky tak se i pohodlně přebaluje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já miluju, jak to na dětech vypadá, ale nedávala jsem je dlouho, protože z nich vždycky rychle vyrostl. Radši bodýčko a přes to kalhoty, pak netáhne na záda ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tamanah dávám malému rifličky i lacláčky od mala. Kupuju z odlehčené rifloviny, nejlepší jsou ty, které mají kapsy a poklopec jen „nakreslené“. Malýho to nikde netlačí a já jsem spokojená, protože mu pod to můžu dát bodýčko nebo tričko a nikde mu nelezou záda. Aktuálně mám zn. George a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lacláče s rozepínáním mezi nohama. Jinak se to na cestách hůř přebaluje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně se mi rifle na malých dětech absolutně nelíbí
ale lacláčky naopak miluju, vždy se mi podařilo na netu pro dcerku najít slušivé neriflové bavlněné lacláčky…jsou poddajné, některé i zateplené, měkké a příjemné, dají se sehnat i se zapínáním mezi nožkama… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky za odpovědi. Ještě jsem na ně nenarazila v žádném obchodě, abych si je mohla ošahat, tak nevím jak jsou tenké, tvrdé aj. Ale špunti v tom vypadají kouzelně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem lacláče z takový tý měkký rifloviny nebo i jiných materiálů. Jeden čas jiný kalhoty nenosil, protože byl hubený a kalhoty, který mu byly pase mu nebyly na dýlku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na dcerku lacláče z Veselé nohavice (veselanohavice.cz) a jsou super, hrozně ráda jí je dávám
jsou kanafasové, barevné, veselé a dobře se udržují
líbí se mi na dětech mnohem víc než třeba džíny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam na maleho taky hromadu laclacku jak latkovych tak riflovych, prijde mi to hezci i praktictejsi nez dupacky. Taky mam par rificek z mekeho materialu a se sirokou gumou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tamanah Zalezi na miminku, jak bude ten material snaset. Take se mi to libi, ale nase princezna je dost horkokrevna a riflovina je taky dost tuha, takze zatim ji je nedavam, a to ji je uz 9 a pul mesice
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za odkazy, určitě kouknu na stránky. Mě se líbí jak rifličky, tak i bavlněné. Jen u těch riflových si nejsem jistá právě jak jsou příjemné. Od jakého věku jste oblékaly mimča do lacláčků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit