Kolébka, může mladší převrátit?

103
14.1.15 14:39

Kolébka, může mladší převrátit????

Ahoj maminy, potřebuji zkušenosti, čekáme druhé dítě, až se narodí, prvnímu budou skoro 3roky…přemýšlíme nad koupí kolébky, jen si říkám, aby třeba v zápalu houpání starší, nepřevrhne celou kolíbku, je to vůbec možný, když je dřevěná bytelná??? Doporučujete mi kolébku? Dškuji za Vaše názory a zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
14.1.15 14:45

Asi bych měla z toho také strach bohužel zkušenost přímo nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
14.1.15 14:51

Měla jsem mladšího v koši na kolečkách a taky jsem se bála, že ho starší převrátí. Ale bylo jí už skoro 5 a tak si dala říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
14.1.15 14:52

My jsme kupovali kolebku pro prvni dite, takze druhe ji podedilo. Pro jistotu jsme ji meli porad zaaretovanou, aby se nehoupala a nikdy nebyl problem. Kolebka je nizka, takze starsi do kolebky hezky videl i bez nahybani. Kolebka je na chvili, do 3 az 4 mesicu, nez se zacne tocit.

Příspěvek upraven 14.01.15 v 14:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
14.1.15 14:56

Taky bych se bála. Mám děti od sebe 2 roky a 8 měsíců a starší převrátil košík u babičky. A to košík má 4 kola a nehoupe se. Jen se chtěl podívat, jestli ještě bráška spí… Naštěstí babička chvíli předtím malého vyndala na přebalení, tak se nic nestalo.
Doma máme košík bytelňák, tak k němu pro změnu pořád leze, aby se pomazlil… Ten se nepodařil převrátit ani mně, když jsem ho testovala.
Ale už se s ním dá celkem dobře domluvit.

• Citovat
  • Upravit
862
14.1.15 14:59

Máme kolébku a nikdy se nepřevrátila. Máme ji taky zaaretovanou. http://www.detskezbozi.com/…ett-buk.html - takovou podobnou.
Jinak děti od sebe 22 měsíců a 27 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
14.1.15 15:19

My máme přesně tu kolébku, kterou sem dávala @Elisenika a tu by mohl převrátit hravě pokud by nebyla zaaretovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
14.1.15 15:24

Kolébku jsem měla, hodně jsem jí užila. Ale ne na houpání, byla stále zaaretovaná a starší jsme ani neukázali, že houpat vůbec jde. Z toho bych měla strach, byly jí teprve 2 roky a kousek. Měla jsem jí v obývacím pokoji na denní spánek a brala jsem si jí i do kuchyně atd. (byla na kolečkách). Původně jsem chtěla koš, ale kolébka mi přišla taková bytelnější a i větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.1.15 15:34

Já z toho důvodu odmítla zapůjčení kolébky na mladšího syna od kamarádky, myslím, že by jí starší syn (tehdy 2,5R) v klidu převrátil, buď divokým houpáním, nebo kdyby se chtěl podívat na mimi. Nebyla teda nijak aretovatelná, taková stará (po té kamarádce), houpání bylo z nohou, ne ze závěsného zařízení, takže by stačilo synovi se pověsit na postranici… Jinak věřím, že je to fajn věc, kamarádka jí využila hodně, i díky tomu, že měla „líné“ dítě, které dlouho jen leželo, mně kluci dost brzo stáli (a už vleže na břiše by se jim tam nelíbilo, měla plné stěny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.1.15 15:38

Mám kolébku (táta ji vyrobil, když jsem se narodila) a malá v ní byla do cca 5 měsíců. je fakt, že když ji o ě roky starší sestra houpala, hlídala jsem je. ale nic se nepřevrhlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí