Kolik a jaké bundy máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
19.10.23 09:27

Mám klasické saka, černé 2×, bílé, šedé k riflim, světla káva lněné, pak jedno delší jako kabátek.
Dva trenckoty, černý a růžový.
Dvě riflové bundy.
Jedná sportovní vetrovka.
Jedná klasika podzimní.
Zimní vesta.
Vlněný kabát
Delší zimní bunda
Zimní bunda když opravdu mrzne.
Pak tři přechodové bundy a tohle období, než začne mrznout.
Je toho hodně, ale velikost mám pořád stejnou, tak když je něco hezkýho a nadčasového koupím to.
Nejstarší bude to sako k riflim a dziska, ty už budou mít holky 20 let :oops:

Příspěvek upraven 19.10.23 v 09:29

• Citovat
  • Upravit
13753
19.10.23 09:27

Já mám jeden takový zimní bundokabát, který nosím od podzimu do jara, pak jeden „kabát“, který jsem nosila dřív, teď si ho nechávám do divadla, pak jednu bundu na lyže a jednu šusťákovou. Jinak nosím dlouhý svetr.
Nesnáším nakupování a navíc kabáty jsou problém, obvykle nenarazím na nic, co by se mi na mně líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.10.23 09:28

Mám :lol:. Občas si jde do mojí šatny zalovit starší dcera. Mám ráda barvy. Hrášková a lososová je u dcery. Takže měla jsem. Jinak vyloženě zimní mám jednu. Ale nenosím ji. Měla jsem ji 1-2×. Bylo mi v ní horko. Celou dobu jsem ji musela mít rozepnutou, ať neumřu. A tu holka nechce. Tak tahle bunda dělá jen okrasu šatny. Pak mám dvě přechodové bundy. Vínovou a černou. Nosím je ráda v zimě. Ale nemají kapuci. Tmavě modrou parku. Ta kapuci má. Ale ke všemu se nehodí. Pak různé riflové bundy, kabáty. Jeden jsem si koupila 20 let zpět v Next v Anglii.
A spíš mám ráda teď ty svetry, které se nosí. Pak mám takový podzimní neutrální šedý kabát po kolena. Pak jeden černý kratší. Ten nosím buď do divadla nebo na pohřby k černým šatům.
Musím si koupit na zimu přechodovou bundu, která bude mít kapuci. Chci veselejší barvu. A jednu trošku delší kabátovou bundu přechodovou potřebuji. Ať se hodí k šatům/sukním a kozačkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
19.10.23 09:32

Vlněný kabát
Zimní nepromokavý kabát
Nosící softshellový kabát
Nepromokavou parku
Krátkou softshellku

• Citovat
  • Upravit
12590
19.10.23 09:33
@Ferda22 píše:
Dobrý den, kolik a jaké bundy máte?
Přijde mi, že mám bund a kabátů plno, ale občas si říkám, že nemám co na sebe, aby se to hodilo.Příspěvek upraven 19.10.23 v 09:03

Jednu na nyni a na zimu kabat a drivejsi zimni dve bundy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
19.10.23 09:34

Já mám:
koženkovou bundu
džínovou bundu, žlutý podzimní kabát, černý kabát,
parku na podzim
kratší bundu na podzim
2× zímní
lyžařskou bundu
větrovku do přírody
softshelku
No taky koukám hodně :lol:

Příspěvek upraven 19.10.23 v 09:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.10.23 09:36

Když nad tím přemýšlím. Tak těch svetrů mám opravdu víc, než mám bund. Protože to je každá barva a různá délka hezká. Hodí se to k šatům, sukním, tunikám. Což nosím nejvíc. Kolegyně taky jede na svetrech. V zimě na to dá dlouhou vestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
19.10.23 09:36

Dve dzisky, jedna z nich je tezce na odchodu. Jeden softshellovej kabatek. Dve zimni bundy a asi 4 kabaty, kupuju je na Vintedu a vzhledem k tomu, ze nechodim do prace, tak aby na mne bylo pro vnejsi svet v zime co stridat, stridam ty kabaty :lol: Jo a jeste takovej hegesackej khaki kabat, v tom chodim se psem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
19.10.23 09:42

Jednu zimní
Kabát podzimní
Kabát jarní
2× softshell
Semiš
Džínovou
A poslední je taková lehčí nosím ji třeba na konci léta večer z baru :nevim:.
Třeba ale tmavý kabát nebo bundu na pohřeb fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
19.10.23 09:44

Dve sportovni nepromokavy bundy (jedna kratsi, druha dlouha), dlouhy a kratky zimni kabat, dva trenchcoaty (hnedy a navy), ponco (ktery jsem na sobe mela snad jen jednou..), jednu zimni bundu a jednu lyzarskou…pak x sak, nejaky cyklobundy…prijde mi, ze toho mam docela dost, ale stejne ted pokukuju po dalsich…achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
19.10.23 09:52

Zimní kabát 3× vlněný hnědý, červený, černý
Zimní bunda 5×
Jarní -podzimni kožená bunda do pasu 6×
Softshellové bundy 5×
Softshellové kabáty 2×
Trenckoty 4×
Džínová bunda 1×
Bomber 1×
Stejně jsem určitě na něco zapomněla :mrgreen:
Začínám chápat manželovo brblání :roll: V jeho části skříně se krčí jeden kabát, jedna zimní a jedna podzimní bunda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
19.10.23 09:52

Teda, koukám. Já mám:
1.softshellovou bundu,
2.džínovou bundu,
3.tenkou šusťakovou,
4.teplejší dlouhou vestu,
5.jeden zimní bundo-kabát, když mrzne
6. a jednu lyžařskou. Takže jen 6. Jo a jednu bundu k ohni, ale ta nevím, jestli jde ještě započítat.
Letos jsem si chtěla koupit vlněný kabát, ale žádný jsem zatím nesehnala.
Jo, kdyby se měly počítat svetry a mikiny, to by bylo větší číslo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
19.10.23 09:57

Zimní vlněný kabát, červený zimní kabátek, zimní bundu do města 2×, bundu na lyže, kabátek na podzim/jaro 2×, softshellka, tenká bunda složitelná do kapsy, lehká bunda na kolo, jedna koženková bundička

• Citovat
  • Upravit
6445
19.10.23 10:01

10 sportovnich bund ( zimni, letni outdoor, nepromokave, cyklo )

5 kabatu ( zimni vlnene, lehci podzim/jaro, do deste)

4 kozene ( zateplene zimni, lehci podzim/jaro)

10 cardiganu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7618
19.10.23 10:02

„Vím to přesně. Je jich děsně.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...