Kolik a jaké bundy máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.10.23 14:46

Mám jednu lehčí bundu z letního softshellu a jednu teplou na zimu, softshell s beránkem, obě jsem si šila :)

• Citovat
  • Upravit
952
19.10.23 15:02
@Anna766 píše:
A tak proč ne :kytka: já to mám takhle s knížkama zase. Chlap už nekomentuje, jen tiše trpí a kroutí očima pokaždé když se odněkud vrátím s knihou.

Nejhorsi jsou antikvariaty :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
19.10.23 15:25
@Knizka píše:
Nejhorsi jsou antikvariaty :nevim: :D

Antikvariáty, slevy v knihkupectví, pak akce na pět knih za cenu jedné, knihobudky a výzvy vyklízím knihovnu po babičce, dám za odvoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.10.23 15:26

Mám kolegyni, která buď to dobře maskuje. Nebo to dobře nenápadně kombinuje. Nikdy jsem na ni neviděla jedno obelečení opakovaně. Její skříně bych chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148977
19.10.23 15:28
@Kelsey píše:
Mám kolegyni, která buď to dobře maskuje. Nebo to dobře nenápadně kombinuje. Nikdy jsem na ni neviděla jedno obelečení opakovaně. Její skříně bych chtěla vidět.

Taky mám podobnou, je to recepční a ta musí mít šatů plný jeden na to vyřazený pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.23 15:29
@Kelsey píše:
Mám kolegyni, která buď to dobře maskuje. Nebo to dobře nenápadně kombinuje. Nikdy jsem na ni neviděla jedno obelečení opakovaně. Její skříně bych chtěla vidět.

Taky jsem takovou znala, ale nosila i desny prehistoricky hadry. Proste nevyhodila nic a vse nosila. Ale dvacetlet stary hadry jsou dvacetlet stary hadry. Videt to proste jde. Prisla do prace i ve svatebnich satech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
19.10.23 15:37
@Knizka píše:
Taky jsem takovou znala, ale nosila i desny prehistoricky hadry. Proste nevyhodila nic a vse nosila. Ale dvacetlet stary hadry jsou dvacetlet stary hadry. Videt to proste jde. Prisla do prace i ve svatebnich satech :lol:

Ne. Tak tahle je na babičku a paní před 60 moc hezky a moderně oblékaná. Vždycky má hezké kusy oblečení. Nás napadlo, jestli to koupí. Jednou vynosí a třeba prodá na vinted. Ale nikdo si netroufnul, že se zeptá. Má pro sebe celý barák. Děti má dávno dospělé. Mají své bydlení. Takže na věci místa dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
19.10.23 15:41

Udržuji si tak 10-15 ks, věc, kterou min. tři roky neobleknu, vyřazují a kupuji novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.23 15:51
@Kelsey píše:
Ne. Tak tahle je na babičku a paní před 60 moc hezky a moderně oblékaná. Vždycky má hezké kusy oblečení. Nás napadlo, jestli to koupí. Jednou vynosí a třeba prodá na vinted. Ale nikdo si netroufnul, že se zeptá. Má pro sebe celý barák. Děti má dávno dospělé. Mají své bydlení. Takže na věci místa dost.

Pravda, taky takovou znam a i stejny vek a navic nosi POUZE saty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozarka2018
19.10.23 16:13

@Ferda22
2× péřová bunda
2× Goretex bunda
Běžecká větrovka
Zimní bunda do města
Kabát zimní
2× kabát podzimní
Bunda podzimní do města
Asi 6× sako
3× jezdecká bunda
 19ks

• Citovat
  • Upravit
23966
19.10.23 16:16

Jednu podzimní
Jednu zimní
Jeden lehký kabát
Větrovku/pláštěnku

Mladší děti stejný počet co já, puberťačka asi dvacet bund, nosí dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
19.10.23 16:24

Tyjo no vy jste tu někteří dost maximalisti, my máme v ložnici s chlapem vestavěnou skříň, ale starou, takže každý z nas má svůj foch 60 cm široký, přičemž horních 60 cm máme prázdný, protože tam nedosáhnem a protože se tam dělaly plísně, když tam něco bylo, pak máme asi 100 cm tyč a další foch 40 cm a v tom je naše ložní prádlo :lol: každé dite má 60 cm skříň taky. Pak máme botnik 90×120 pro všechny :lol: a stačí to - musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16341
19.10.23 17:40

Tři - jarní/podzimní, zimní a větrovka, víc není potřeba :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
19.10.23 18:46
@Semtex píše:
Tyjo no vy jste tu někteří dost maximalisti, my máme v ložnici s chlapem vestavěnou skříň, ale starou, takže každý z nas má svůj foch 60 cm široký, přičemž horních 60 cm máme prázdný, protože tam nedosáhnem a protože se tam dělaly plísně, když tam něco bylo, pak máme asi 100 cm tyč a další foch 40 cm a v tom je naše ložní prádlo :lol: každé dite má 60 cm skříň taky. Pak máme botnik 90×120 pro všechny :lol: a stačí to - musí :lol:

Ono mé oblečení vel 36 moc místa nezabere… :mrgreen: sezónní věci jsou ve skříni a to co nenosime se vejde do úložného prostoru v posteli.

• Citovat
  • Upravit
8302
20.10.23 21:19
@Tajemnadama píše:
Celkem 56 kusů. Jsou v tom kabáty, bundy- zimní, lehci, softshellky, prechodove, vesty, parky.

A skříní máš kolik? A místností na ty skříně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková