Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@liptom píše: Více
Z hlídaného parkoviště tě na letište přiveze jejich auto, to samé po příletu na parkoviště. Žádná MHD.
@liptom píše: Více
Proč by jsi jezdila MHD, parkoviště je hned na letišti, přibližně za 1000kc. Pohodlnější a levnější, než řešit odvoz.
Od nás na letiště mě cesta stala přes 1200 Kč vlak, bus. Takže bych ty 2 tisíce za pohodlí dala.
Cena 2000 neni vubec prehnana.
Nenavidim lidi tveho typu, kteri jsou ochotni si pro kazdou korunu nechat koleno vrtat, zato vsak opravnene fin. pozadavky druhych jsou dle nich premrstene.
Tak sed doma na (_._) a vubec nelez mezi lidi, udelas nejlip!
![]()
@lu369 píše: Více
Provoz auta opravdu nrni jen o tvem casu a spotrebe paliva!
Ty 3000 kc uz odpovidaji.
@Sunnysmile19 píše: Více
Dotycna je zvykla dat za celou tu saradu flasku, vsechno ostatni je pro ni a ji podobne drzgresle drahy.
Tak ja bych to tak videla jako ideal tou flaskou ji pretahnout po te jeji blbe kebuli, at se vzpamatuje, bo pri jejich odpovedich si musim sedet na rukou.
My platíme za taxi na letiště 500. Dojedeme tam za 30 minut. Takže vaše cena je úplně v pohodě.
@Ahep píše: Více
Hele a ty jsi takto příjemná i v běžném životě nebo si jen tady na emiminu léčíš komplexy? Toto není první diskuse, kde jsi neadekvátně agresivní.
@nozu píše: Více
Nevidim moji reakci jako agresivni nybrz adekvatni, takze si neplet pojmy a dojmy, kocko ![]()
@liptom nejezdila MHD, ty parkoviště mají k tomu parkovacími místu transfery v ceně a furt pendlují!!!a zpět přiletíš a do 5min jsou u Tebe…
@medvidka asi ti neříká nic aplikace blablacar. S ní mám docela bohaté zkušenosti
@Ahep jsi normální? Nevím jak i váš, ale v rodině si rozhodně nedáváme peníze
PHM ano. Ale zbytek je holt něco jinýho… A asi normální nebudeš
Tak změna. Dnes jsem chtěla provést rezervaci a najednou je cena od 3000kc
@Anonymní píše: Více
Naprosto normální cena..tohle běžné platím za taxi, když lítám služebně z Vídně