Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kolik Lexaurinu 3 mg mám dát 20 kg psu na uklidnění a v kolik hodin, aby působil o půlnoci? Díky
Nemam zkusenost, ale co si spis zkusit zavolat na nejakou veterinarni pohotovost ![]()
Benzodiazepiny jsou pro zvířata naprosto nevhodné. Špatně se odhaduje dávka a navíc místo útlumu můžou naopak zvyšovat agresivitu. ![]()
To je docela mazec… Zeptej se veterináře. Přece mu nedáš 4 prášky když ti řeknu že ho to uklidní ![]()
Kvůli ohňostroji psovi lexaurin?!
Naši psi jsou z toho taky hotový, ale toto tedy slyším prvně… Nemyslím se, že je to úplně vhodné…
Když už, tak pro psa Sedalin forte 35mg apod. od veterináře, ne Lexaurin pro lidi, to nevím, kde jsi viděla, zkus si někdy vzít např. psí Optivermin, Caniverm, Cestal, Cazitel, Caniquantel nebo Dolpac na odčervení a uvidíš, co to s tebou udělá
. Určitě klidná nebudeš.
Tady ti nikdo ohledně kynologie pořádnou radu nedá.
Lexaurin pro psa? To jsem nikdy neslyšela. Pozor, abys ho nepřiotrávila, zkus diazepam nebo něco přímo pro zvířata…
Zrovna dneska jsem to řešila s kamarádkou, mají psa, taky se boji, prý mu dala 1× půlku a pes byl 2 dny jak matoha, měla strach, že je s ním konec a to pes váží asi 40 kilo…
Lexaurin??? A na tom si byla kde? Dát tohle psovi??? Proč si radši před vánocema nenavštívila veterináře aby ti pro něj dal něco PRO PSI
@Eemii protože vím, že dost žen odsud má s Lexaurinem zkušenosti(pamatuji si z diskusí)a já mám jen ty léky, ale nevím, jak rychle nastupují a jak dlouho působí.
@weendulka píše:
Lexaurin??? A na tom si byla kde? Dát tohle psovi??? Proč si radši před vánocema nenavštívila veterináře aby ti pro něj dal něco PRO PSI
Proč by to dělala že, když má doma lexaurin. Chudáci psy kteří mají podobné hazardéry za paníčky ![]()
Veterinář mi na toto vždy psal LIDSKÉ léky. Rohypnol, diazepam a tak. Nemyslím si proto, že by mi chtěl psa přiotrávit ![]()
@monika32 jestli s tím nemáš zkušenost, tak nevím proč se ozýváš
.Nebo je to osobní antipatie a teď mě jen máš možnost opět prudit? ![]()