Kolik mám chtít za oblečky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik mám chtít za oblečky?
Ahoj holky, jsem úplně bezradná, protože nakupování a prodej mě nebaví, tak absolutně nemám tucha, jak se cenově pohybuje použité oblečení. Jde o to, že známá má zájem o pytel věci po synovi, jsou to věci nošené, některé nejen jím, ale i mými synovci, ale vesměs hezké, nic vyloženě hnusného tam není. Vím, že to chce proto, že na tom není úplně finančně nejlépe, mi zas až tak o peníze nejde, ale samozřejmě něco za to chci.
Je to cca 65kusů všeho možného (body, dupačky, kabátky, mikinky, kalhoty atp.) na mimčo 0-6měsíců plus asi 20 párů ponožek. Poradíte, kolik byste byly ochotné za toto množství vcelku zachovalých věcí přibližně zaplatit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Těžko říct, protože nevím jak moc zachovale to je. ![]()
Ale odhadem tak 1000? V přepočtu to vychází 15 kč za kus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď prodala balík věciček, dvě velké plné krabice-180ks ve velikosti 62-68 a něco málo 74 a velké množství ponožek k tomu za 550,–. Předtím balík, jedna velká krabice 56-62 asi 100ks a nějaké ponožky za 300,–.
- Citovat
- Upravit
já teď kupovala synovi na zahradu použité věci (tepláky, mikiny, péřová vesta) - ceny se pohybovaly mezi 50,– až 100,– za ks - značky to byly Next, Disney a H&M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vevci píše:
Těžko říct, protože nevím jak moc zachovale to je.
Ale odhadem tak 1000? V přepočtu to vychází 15 kč za kus.
15kč za nošenej obleček mi přijde docela hodně
U nás v sekáči mají nošené věcičky a taky docela pěkné po 4 korunách
Trh je onošenejch hadýrků přehlcenej, jak to není značkové, tak max 5,– za kus… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
ono i záleží jaké jsou to značky a v jakém jsou stavu. viděla bych to na 300-500kč za ten pytel věcí. Pokud je to nějaká dobrá známá, tak spíš míň, zvlášť když ti nejde o peníze. Podívej se třeba na aukru za kolik se tam prodávají takovéhle sety věcí.
http://deti.aukro.cz/…leceni-54251
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych jí to nechala tak za 250, uděláš ji radost a něco ua to mít budeš, bohužel je pravda, že za to moc chtít nemůžeš trh je přehlcen a u nás v sekáči mají na mimi úžasné věci fakt jak nové a 10 kč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takhle tezko rict, ja teda neziju v cr, tak nemam moc predstavu jak jsou na tom oblecky. Ale tady v nemecku za veci z druhe ruky, pokud to neni sechodhand se v prepoctu dava tak 25 - 50 kc. Za ty lepsi a znackovy i vic. Za ty obycenejsi tak spis tech 25, hodne zalezi na znacce a stupni opotrebeni.
jak pise vevci 15 kc na kus a cely paket za 1000, na kusy by to asi slo, ale celou tisicovku bych za to asi nedala, kdyz v podstate nevim co kupuju, nektere kusy se mi nemusi siknout vubec.
takze ja bych sla s cenou dost dolu, to co pise anonymni, tak ty ceny mi prijdou teda realnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je fakt, ze kdyby jsi to prodavala po kuse, tak by jsi nektere kusy vubec neudala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pouzite,po vice detech bych dala tak za 300Kč,a nebo darovala
treba za bombosku
- Citovat
- Upravit
Já to dělám tak, že na každý jednotlivý obleček nalepím cenovku (dle mého odhadu). Myslím, že je to rozhodně lepší, než prodávat pytel věcí za určitou částku. Mám už hodně malého oblečení a kolem sebe spoustu těhotných kamarádek, takže nemám strach, že bych to neudala. Např. bodyčka, která byla úplně nová a jsou zachovalá, tak dávám kolem 30,– kč, dupačky 60,– kč. Záleží vždy na tom, kde a za kolik jsem to koupila. A ceny dávám i podle toho, za kolik bych to byla ochotná koupit i já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak 500 -700 max, kdybych to prodávala někomu cizímu. Ono je toho na aukru a mimibazaru fakt hodně. Kamarádce bych to dala určitě levněji, maximálně za tu pětistovku, pokud už jí to nechceš darovat.
- Citovat
- Upravit
Já jsm tedy oblečení co jsem měla po synovi vše bylo kupované nové nošené jen synem a sem tam nějský flíček vše darovala,protože věci nošené se dost blbě prodávají a kor ,když jsem po více dětech.Ale kdyby to bylo značkové Next apod tak bych cena mohla být tak 15-20,– ks i více dle opotřebení.Je fakt,že já třeba nemůžu vůbec prodat oblečení po synovi Next apod vše bylo nové a stejně to nikdo nechce a to je to nezničené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sexyfraga píše:
Já jsm tedy oblečení co jsem měla po synovi vše bylo kupované nové nošené jen synem a sem tam nějský flíček vše darovala,protože věci nošené se dost blbě prodávají a kor ,když jsem po více dětech.Ale kdyby to bylo značkové Next apod tak bych cena mohla být tak 15-20,– ks i více dle opotřebení.Je fakt,že já třeba nemůžu vůbec prodat oblečení po synovi Next apod vše bylo nové a stejně to nikdo nechce a to je to nezničené.
to uz se neda ani moc prodat next? Ja myslela ze to furt frci. Kdyz jsem na mimibazaru pred dvema lety nakupovala na dceru, tak jsem next vyhledavala a taky mi to neprislo extra levny, je fakt, ze nektery veci byly krasny ale naprosto neprakticky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit