Kolik mám chtít za oblečky?

9548
28.3.12 18:06

Kolik mám chtít za oblečky?

Ahoj holky, jsem úplně bezradná, protože nakupování a prodej mě nebaví, tak absolutně nemám tucha, jak se cenově pohybuje použité oblečení. Jde o to, že známá má zájem o pytel věci po synovi, jsou to věci nošené, některé nejen jím, ale i mými synovci, ale vesměs hezké, nic vyloženě hnusného tam není. Vím, že to chce proto, že na tom není úplně finančně nejlépe, mi zas až tak o peníze nejde, ale samozřejmě něco za to chci.
Je to cca 65kusů všeho možného (body, dupačky, kabátky, mikinky, kalhoty atp.) na mimčo 0-6měsíců plus asi 20 párů ponožek. Poradíte, kolik byste byly ochotné za toto množství vcelku zachovalých věcí přibližně zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
28.3.12 18:10

a co je to za značky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
28.3.12 18:14

Těžko říct, protože nevím jak moc zachovale to je. :lol:
Ale odhadem tak 1000? V přepočtu to vychází 15 kč za kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.12 18:17

Já teď prodala balík věciček, dvě velké plné krabice-180ks ve velikosti 62-68 a něco málo 74 a velké množství ponožek k tomu za 550,–. Předtím balík, jedna velká krabice 56-62 asi 100ks a nějaké ponožky za 300,–.

• Citovat
  • Upravit
3839
28.3.12 18:17

já teď kupovala synovi na zahradu použité věci (tepláky, mikiny, péřová vesta) - ceny se pohybovaly mezi 50,– až 100,– za ks - značky to byly Next, Disney a H&M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.3.12 18:18
@vevci píše:
Těžko říct, protože nevím jak moc zachovale to je. :lol:
Ale odhadem tak 1000? V přepočtu to vychází 15 kč za kus.

15kč za nošenej obleček mi přijde docela hodně :think: U nás v sekáči mají nošené věcičky a taky docela pěkné po 4 korunách :mrgreen: Trh je onošenejch hadýrků přehlcenej, jak to není značkové, tak max 5,– za kus… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.3.12 18:21

Ahoj,
ono i záleží jaké jsou to značky a v jakém jsou stavu. viděla bych to na 300-500kč za ten pytel věcí. Pokud je to nějaká dobrá známá, tak spíš míň, zvlášť když ti nejde o peníze. Podívej se třeba na aukru za kolik se tam prodávají takovéhle sety věcí.
 http://deti.aukro.cz/…leceni-54251

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
28.3.12 18:24

já bych jí to nechala tak za 250, uděláš ji radost a něco ua to mít budeš, bohužel je pravda, že za to moc chtít nemůžeš trh je přehlcen a u nás v sekáči mají na mimi úžasné věci fakt jak nové a 10 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 18:24

takhle tezko rict, ja teda neziju v cr, tak nemam moc predstavu jak jsou na tom oblecky. Ale tady v nemecku za veci z druhe ruky, pokud to neni sechodhand se v prepoctu dava tak 25 - 50 kc. Za ty lepsi a znackovy i vic. Za ty obycenejsi tak spis tech 25, hodne zalezi na znacce a stupni opotrebeni.

jak pise vevci 15 kc na kus a cely paket za 1000, na kusy by to asi slo, ale celou tisicovku bych za to asi nedala, kdyz v podstate nevim co kupuju, nektere kusy se mi nemusi siknout vubec.

takze ja bych sla s cenou dost dolu, to co pise anonymni, tak ty ceny mi prijdou teda realnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 18:26

je fakt, ze kdyby jsi to prodavala po kuse, tak by jsi nektere kusy vubec neudala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
28.3.12 18:30

pouzite,po vice detech bych dala tak za 300Kč,a nebo darovala :nevim: treba za bombosku

• Citovat
  • Upravit
6578
28.3.12 18:34

Já to dělám tak, že na každý jednotlivý obleček nalepím cenovku (dle mého odhadu). Myslím, že je to rozhodně lepší, než prodávat pytel věcí za určitou částku. Mám už hodně malého oblečení a kolem sebe spoustu těhotných kamarádek, takže nemám strach, že bych to neudala. Např. bodyčka, která byla úplně nová a jsou zachovalá, tak dávám kolem 30,– kč, dupačky 60,– kč. Záleží vždy na tom, kde a za kolik jsem to koupila. A ceny dávám i podle toho, za kolik bych to byla ochotná koupit i já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
28.3.12 18:34

Tak 500 -700 max, kdybych to prodávala někomu cizímu. Ono je toho na aukru a mimibazaru fakt hodně. Kamarádce bych to dala určitě levněji, maximálně za tu pětistovku, pokud už jí to nechceš darovat.

• Citovat
  • Upravit
5463
28.3.12 18:38

Já jsm tedy oblečení co jsem měla po synovi vše bylo kupované nové nošené jen synem a sem tam nějský flíček vše darovala,protože věci nošené se dost blbě prodávají a kor ,když jsem po více dětech.Ale kdyby to bylo značkové Next apod tak bych cena mohla být tak 15-20,– ks i více dle opotřebení.Je fakt,že já třeba nemůžu vůbec prodat oblečení po synovi Next apod vše bylo nové a stejně to nikdo nechce a to je to nezničené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.3.12 19:00
@sexyfraga píše:
Já jsm tedy oblečení co jsem měla po synovi vše bylo kupované nové nošené jen synem a sem tam nějský flíček vše darovala,protože věci nošené se dost blbě prodávají a kor ,když jsem po více dětech.Ale kdyby to bylo značkové Next apod tak bych cena mohla být tak 15-20,– ks i více dle opotřebení.Je fakt,že já třeba nemůžu vůbec prodat oblečení po synovi Next apod vše bylo nové a stejně to nikdo nechce a to je to nezničené.

to uz se neda ani moc prodat next? Ja myslela ze to furt frci. Kdyz jsem na mimibazaru pred dvema lety nakupovala na dceru, tak jsem next vyhledavala a taky mi to neprislo extra levny, je fakt, ze nektery veci byly krasny ale naprosto neprakticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat