Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj prosim o radu. Kolik může stát uvazana kytice z Frezii? Diky
Malé město
Tak si to poptej u květinářů podle svých představ, ne?
Našla jsem na netu za 350kč, ale i za 4500kč. Takže asi bych zašla do květinářství, řekla svou představu jak o kytce tak o ceně a je ![]()
Jak kde, záleží na velikosti, konkrétním kvetinarstvi, tom s čím se uvaze
počítala bych tak tisícovku. Muze byt levnější za par stovek a muze stát i tisíc několik
to už asi záleží na provedení.
Přijdu řeknu že chci kytku z toho a toho do kč. Odcházím nakoupit a vracím se pro kytici. ![]()
Kamarádka měla svatební z frézii a růží za 1500. Ve velkých supermarketech mají vázané kytice i s jedním druhem za pár korun. Koupit dva druhy a navázat by taky mohlo stačit.
Frézie stoji od 25,–/ks tak si spocitej kolik chces investovat…
Přijdeš do květinářství, že chceš uvázat kytici z tohohle a tohohle max do ceny trrba 600 Kč a uvidíš, co dostaneš
.
@Anonymní píše:
Malé město
To ti takhle neřekne nikdo přes net.
Jsem květinářka a nejde jen o to, že z Frezii, ale kolik ks, zdá tam bude zeleň a každé květinářství má jiné ceny.
Vím o květinářství v Ostravě, které je na Ostravu velmi levné a za rohem je další a tam je např. 1 růže 3× tak dražší než v tom levném. Podle majitelky, chodí k ni nakupovat pouze pánové v obleku a oni si myslí, že když je kytice levná není kvalitní, proto tak přemrštěné ceny
@Anonymní píše:
To ti takhle neřekne nikdo přes net.
Jsem květinářka a nejde jen o to, že z Frezii, ale kolik ks, zdá tam bude zeleň a každé květinářství má jiné ceny.
Vím o květinářství v Ostravě, které je na Ostravu velmi levné a za rohem je další a tam je např. 1 růže 3× tak dražší než v tom levném. Podle majitelky, chodí k ni nakupovat pouze pánové v obleku a oni si myslí, že když je kytice levná není kvalitní, proto tak přemrštěné ceny
Poradíš to květinářství? ![]()
Malé město