Kolo nebo koloodrazedlo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolo nebo koloodrazedlo
Co myslíte, synovi sice budou dva roky až na konci září.. Ale teď prsmylim, bude den dětí a tak by dostal dárek dřív, aby si ho užil.. Dcerka má kolo s postranními kolečky (3,5roku) a když syn vidí kolo, hned ji na to chce lest.. Má zatím motorku odstrkovadlo.. A chtěla jsem mu pořídit koloodrazedlo, ale potom jsem si říkala, aby si na tom nerozbil víc,, čumák,, tak jewrli nebude lepší to kolo od dvou let.. Je to menší bourák.. Nedávno si ulomil zub, potom si odřel nos.. Co bude příště, tak jestli nebude lepší to kolo 🤷♀️.. Nebo jestli ještě raději počkat.. Máte někdo zkušenosti? Kdo pořídil raději kolo.. Nebo myslíte raději odrazedlo.. Ptám se, kdo už má za sebou něco a vaše rady, nápady.. Ať se neunahlim u něčeho, a vyhodí zbytečně peníze.. Moc děkuji 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ve dvou měla dcera first bike, bylo to perfektní. Naučila se na něm držet rovnováhu a potom šla na kolo rovnou bez postraních koleček…ty už nepotřebovala. Takže za mě rozhodně teď koloodrážedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych šla do koloodrážedla..synové začínali na plastové motorce, pak šli na koloodrážedlo a ve 3 letech na kolo bez postranních koleček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak podědili jsme kolo odrážedlo, jezdit na tom nechtěl, protože to nemá šlapátka..chvíli drandil na takové té komunistické trojkolce a cca ve dvou a půl na kole…
Mi ty koloodrazela projdou hrozně nebezpečná…plus kvanta zničených bot…
- Citovat
- Upravit
Za nás koloodrazedlo. Ale třeba nás kaskadér zatím nechce.. ono každé dítě je jiné
ale kolo bych
Dvouletému neporizovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolo ani omylem, uplne zbytecne, v tomhle veku jeste neuslape nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anais Brno přesně, mě ty koloodrazedlo přijde taky nebezpečné, kor syn takový bourák, aby.. Že to kolo mi přijde bezpečnější.. Ono mu budou na konci září 2 roky a nevím, co pořídit, naši mu chtějí teď koupit kolo.. Jezdí tu po vesnici zatím na plastové motorce a dobrý.. Dcera jezdila taky.. Potom má větší motorku plastovou, co ma vzadu dvě kola.. Žádny balanc atd.. A když ji naši vzali do obchodu.. Koloodrazedlo ji vůbec nezajímalo, chtěla kolo.. Tak k narozkam dostala kolo.. Narozky má na silvestra.. Tak teď na něm radi9snad každý den 🙈.. Syn má právě až takhle déle, kdsz mu to pořídíme na ten konec září.. Moc si to neuzije a bude zima 🤷♀️.. Nemáte někdo zkušenost, že dítko jezdilo na kole už cca ve 20ti měsících? To koloodrazedlo mi přijde.. No, aby mu zůstali všechny zoubky 🙈 😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anais Brno píše:
Tak podědili jsme kolo odrážedlo, jezdit na tom nechtěl, protože to nemá šlapátka..chvíli drandil na takové té komunistické trojkolce a cca ve dvou a půl na kole…
Mi ty koloodrazela projdou hrozně nebezpečná…plus kvanta zničených bot…
Dcera měla i s brzdou naučila se brzdit… z kopce dollu jsme ji tedy nikdy nepoustili… nikdy na tom nespadla a keeny jsou nezničitelné i na koloodrážedle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuciiLucie píše:
@Anais Brno přesně, mě ty koloodrazedlo přijde taky nebezpečné, kor syn takový bourák, aby.. Že to kolo mi přijde bezpečnější.. Ono mu budou na konci září 2 roky a nevím, co pořídit, naši mu chtějí teď koupit kolo.. Jezdí tu po vesnici zatím na plastové motorce a dobrý.. Dcera jezdila taky.. Potom má větší motorku plastovou, co ma vzadu dvě kola.. Žádny balanc atd.. A když ji naši vzali do obchodu.. Koloodrazedlo ji vůbec nezajímalo, chtěla kolo.. Tak k narozkam dostala kolo.. Narozky má na silvestra.. Tak teď na něm radi9snad každý den 🙈.. Syn má právě až takhle déle, kdsz mu to pořídíme na ten konec září.. Moc si to neuzije a bude zima 🤷♀️.. Nemáte někdo zkušenost, že dítko jezdilo na kole už cca ve 20ti měsících? To koloodrazedlo mi přijde.. No, aby mu zůstali všechny zoubky 🙈 😃
Dcera se naučila šlapat na kole v pěti letech… tomu moc nevěřím že se to naučí ve 20m… to i to kolo odrážedlo moc nešlo ještě… to tak ve 2,5 a ve třech uplně super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolo s postranními kolečky je blbost pro jakékoli dítě, i pro to 3,5 lete. Kolo odrážedlo pro obě, až bude starší držet rovnováhu, kolečka sundat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LuciiLucie píše:
Já nějak nechápu, co vám přijde na koloodrážedle nebezpečné oproti kolu?? Na tom koloodrážedle může dát kdykoli nohy dolů, když třeba ztratí balanc, u kola je musí sundat ze šlapadel a rychle na zem..a my kupovali synovi k třetím narozeninám kolo 12", což bylo tak akorát pro něj, dřív by na kole nemohl, protože by to pro něj bylo malé..ale moji kluci nejsou žádní obři, tak mi to přijde jen nereálné mít kolo pro dvouleté..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Kolo s postranními kolečky je blbost pro jakékoli dítě, i pro to 3,5 lete. Kolo odrážedlo pro obě, až bude starší držet rovnováhu, kolečka sundat.
Přesně! Souhlas. Dcera kolečka neměla postraní nikdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolo bych nekupovala, to je pro ani ne 2 lete dítě zbytečné. Syn teda ve dvou letech byl celkem drobný i na to kolodrazedlo a neutahl ho, bylo na nej těžké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolo je pro rok a půl starý dítě je blbost. Buď nechte tu motorku co má a kolo/koloodrážedlo kupte za rok nebo teda to koloodrážedlo.
Jako neteř dostala koloodrážedlo ke 2. narozeninám, pořádně na něm začala jezdit ve třech letech a ted ve 4,5 se učí na kole. Taky je zářijová.
- Citovat
- Upravit
Moje deti jsou drobnejsi, na koloodrazedlo i kolo sly co nejdriv to slo, takze ve dvou a kousek koloodrazedlo a kolem 3. roku kolo 12 rovnou bez kolecek.
Mezitim jsme zaradili klasickou retrotrikolku na nauceni slapani, jakmile zvladly slapat, sly na kolo.
Ta postranni kolecka nepochopim, deti se na tom kinklaji ze strany na stranu, neuslapou to, vetsinou je ruzne tlaci rodic. Nene.
A koloodrazedlo je u nas milovane az do cca peti sesti let, do terenu idealni (do tech cca peti je pro ne kolo v terenu celkem zahul).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit