Komáři teď v březnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
806
15.3.22 19:30

Komáři teď v březnu

Zdravím,
máte teď doma taky někdo už komáry?? Syn má už druhý štípanec a teď večer jsem zabila asi 5 takových velkých komárů. Nemyslím takové ty neškodné samičky. Tohle je jednou tak velký jako normální komár..jsem z nich trochu nešťastná teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3459
15.3.22 20:01
@Katka372 píše:
Zdravím,
máte teď doma taky někdo už komáry?? Syn má už druhý štípanec a teď večer jsem zabila asi 5 takových velkých komárů. Nemyslím takové ty neškodné samičky. Tohle je jednou tak velký jako normální komár..jsem z nich trochu nešťastná teda

Jo byli jsme teď nějakou dobu na chalupě a divila jsem se kolik jich tam litalo. Ale pokousaní nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
15.3.22 20:05

Já jsem si zatím žádných nevšimla, jen že u běžných komárů jsou ti velcí naopak neškodní samečkové, ne samičky, ty jsou právě malé a bodají. Ale je možné, že se k nám třeba šíří nějaké nové druhy, kde to je s tou velikostí jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
15.3.22 20:10
@klamonožka píše:
Já jsem si zatím žádných nevšimla, jen že u běžných komárů jsou ti velcí naopak neškodní samečkové, ne samičky, ty jsou právě malé a bodají. Ale je možné, že se k nám třeba šíří nějaké nové druhy, kde to je s tou velikostí jinak. :think:

Tak možná je to obráceně, myslela jsem, že ti velcí jsou samičky :-) Ale tihle jsou o dost menší. Prostě asi tak jednou tak velký no. A syn je právě dost poštípaný chudák. Zítra zkusím dát raid na delší dobu. Dnes jsem ho dala asi na hodinu a stejně jsem pak ještě 2 zabila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.3.22 20:16

Komáři nevím, ale včera jsem měla nějakej hmyz v kuchyni, vypadalo to jako můra. Jaro je tu, jupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
15.3.22 20:40

Samci jsou to větší, menší jsou samice a ty potřebují krev. Jinak komára jsme viděli včera a to jsme na horách, lyžujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21207
15.3.22 21:21

Prvni komary jsem letos videla v unoru, kdyz byl snih. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21207
15.3.22 21:23

@Katka372 nejlepsi jsou site do oken.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.22 04:25

Jéé jsem ráda že to někdo napsal. Mám ze čtvrtka na pátek 10 štípanců.. já i přítel. Už si kolegyně v práci dělaly srandu, že mám doma blechy od psa :D přitom mám sítě v oknech proti hmyzu a stejně.. doma jsem ale žádné komáry nenašla / neviděla.. přitom v létě, když normálně komáři jsou tak jsem bez jediného štípance.. a teď v březnu jich mám tak 10 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
20.3.22 19:57

@pavlina.zakova no syn zeštípaný hrozně, chudák. Ale teď jsem zas od založení diskuze žádného nenašla :nevim: ale dávám raději před spaním raid tedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný