Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj
všechny cestovatelky,
chtěla bych se ještě zeptat, jestli nemáte zkušenost s komárama v Caorle? Na různých diskuzích jsem se dočetla rozporuplné informace, tak nevím, jestli jsou jen v nějakých oblastech nebo jen v určitém ročním období, nerada bych se trefila výběrem apartmánu zrovna do místa s komárama. Na mě dost jdou a chcem jet s ročním dítětem, tak aby to nebylo peklo. Moc dík všem za informaci. ![]()
ahojky, jezdime tam ruzne pres prazdniny ( asi 6 km od Caorle camp San francessco) a ano komari tam jsou, oni to dokonce strikaji takovyma vozama a nejakym sajrajtem, ale ano jsou jich tam mraky
Ahojky,
jo jo jsou tam… Taky jsme jezdili do kempu cca 4km od Caorle a stříkali to tam jednou nebo dvakrát týdně sajrajtama z aut, ale zdálo se nám, že to nepomáhá… Měli jsme pokaždé zásobu repelentů jak pro dospěláky, tak pro prcky a bylo to v pohodě, kousanců minimálně. Ale nesměli jsme zapomenout se nastříkat… Jo a zajímavý bylo, že kousali jen venku, uvnitř nikdy nebyli…
Jo a repelent brát z domova, tam jsme žádnej v obchodech neviděli… ani v supermarketu…
P.
My byli v Caorle /přímo v městečku/ loni v červenci.
Ano komáři tam byli a bylo jich dost.
Na noc jsme zapínali Raid. Když jsem vyráželi večer do města, mazali jsme se repelentem. Jo a měli jsme sebou něco na štípance, kterým jsme se stejně neubránili.
Jsou to mršky italské nenažrané ![]()
ahoj my byli v srpnu a komary si nepamatuju.ale v tom tydnu dost prselo,tak nevimk zda to bylo tim.