Kombinéza/overal z C&A

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
23.9.12 18:01

Kombinéza/overal z C&A

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit :) Chystám se objednat kombinézu/overal z C&A - je z fleesu, uvnitř je bavlna, zapínání je pouze na jedné straně od krku až k nožce a na knoflíky. Na kapucce jsou ouška, ale viděla jsem i bez. A nevím si rady s velikostí (nemám možnost vyzkoušet ani s něčím porovnat rozměry). Nemáte ho některá doma, že by jste mi poradily zda pro měsíční mimčo stačí velikost 56 nebo spíše 62. Nechci aby v tom plavalo, ale zas ať to není jen na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8939
23.9.12 18:15

Tohle těžko radit. Dcera ve dvou měsících nosila ještě 50 a to byla donošená. Jakou velikost má teď? Jestli 56, koupila bych tu 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
23.9.12 18:15

Ahoj, tak já bych šla do vel. 62. Já kupovala minulý rok zimní kombinézu od CA a kluci se mě do ní tak tak vešli, řekla bych, že mají menší oblečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.9.12 18:16

To ti nikdo neřekne :mrgreen: malá se narodila s 3,5 kg ale nabírala přímo raketově, takže vel 56 jí nebyla ani ten měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.12 18:18

Pro průměrné měsíční mimino 62. Ovšem nikdo ti nezaručí, že zrovna tvoje mimino bude průměr :nevim:
(zapínání na jedné straně je děsně na pytel, nasoukat dovnitř tu druhou nohu jde blbě :roll: pokud kombinéza není vyloženě o číslo větší…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
23.9.12 18:22

Já jsem na nějakou kombinézu v CaA koukala. Mám termín v říjnu, takže jsem chtěla koupit jednu ve vel. 62 a kdyby z ní malá vyrostla už během zimy, koupila bych pak ještě jednu větší. Ono to neodhadneš. Některé děti mají ještě po 2 měsících 56 a jsou donošené a některé mají 56 na 14 dní…
PS. Jestli chceš ušetřit, pořiď si Babybonus program v DM - dostaneš k těhotenství knížku a tam je 50% sleva do CaA na jeden kus oblečení do vel. tuším 92… Já to chtěla využít právě na tu kombinézu, nakonec jsem našla jinou z FaF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.9.12 18:45

Já vím, že se to těžko odhaduje. Myslela jsem spíš jestli ji některá nemáte doma, že bych zjistila aspon zda ty jejich velikosti odpovídají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.9.12 18:50
@Enoulik píše:
Já vím, že se to těžko odhaduje. Myslela jsem spíš jestli ji některá nemáte doma, že bych zjistila aspon zda ty jejich velikosti odpovídají :)

No záleží kdy porodíš. jestli tento měsíc nebo příští, potom 62. jestli budeš rodit prosinec/leden tak stačí 56 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.9.12 18:52

Ahoj, tak jestli je z CA, tak rozhodně kup větší! Takže tu 62.Já tam kupuju často a vždy musím o čílo větší než je normál..Takže mikinu synovi jsem koupila 110 a ne 98,protože ta mu byla natěsno a už by pod ní nedal třeba něco jiného. A se slipama to samé. Takže určitě větší, v CA mají malé velikosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
23.9.12 19:29

Jako takhle malýmu mimi asi žádný obleček nebude dýl jak na měsíc.. já jsem u malýho měnila hadříky co 14 dní.. a pod kombošku bude mimi určo oblečení tak vem radši větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.9.12 19:33

@suwari No malá měla CA bodýnko 56 ještě v 5ti měsících :lol:, takže podle mě CA dělá spíše větší… Ale na hubenější děti než třeba HM :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikaaaaa
23.9.12 19:45

Lepší větší než akorát na týden

• Citovat
  • Upravit
1159
23.9.12 19:55

Já ten overalek z C A mám, dostala jsem ho pro malou jako dárek, je moc prijemnej, naše malá má ted 8 týdnu a váží cca 5,5kg, měří 58cm, nosí vel. 62, ale ten overalek je 68, podle me odpovida velikostne, protože jsou ji dlouhe rukávy i nohavice, cekam že ji bude tak září a říjen, je fakt že díky tomu bočnímu zapínání se ta druhá noha dává dovnitř huř…určitě bxch ti radila kupovat radeji 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
23.9.12 20:38

Mela jsem na maleho vloni - delkove podle me veci z C&A odpovidaji - maly mel a ma prumernou delku a veci z C&A mu byly zhruba v tom veku, jaky je i na jejich visackach.
Vzala bych ale vetsi - u veci, ktere oblekas az pres nejake obleceni, ber o cislo vetsi nez bodynko, jinak se ti do toho bude mimco strasne oblekat.
A zrovna ten fleecovy overalek jsem moc v oblibe nemela, maly se mi do nej hrozne spatne soukal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
23.9.12 22:45

Děkuji moc za rady :) Jen teda musím teď zase porozmýšlet zda ho vůbec vezmu, když píšete, že se blbě obléká, ale kdyžtak koupím tu 62.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat