Kombinéza/overal z C&A
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kombinéza/overal z C&A
Ahoj maminky, potřebovala bych poradit
Chystám se objednat kombinézu/overal z C&A - je z fleesu, uvnitř je bavlna, zapínání je pouze na jedné straně od krku až k nožce a na knoflíky. Na kapucce jsou ouška, ale viděla jsem i bez. A nevím si rady s velikostí (nemám možnost vyzkoušet ani s něčím porovnat rozměry). Nemáte ho některá doma, že by jste mi poradily zda pro měsíční mimčo stačí velikost 56 nebo spíše 62. Nechci aby v tom plavalo, ale zas ať to není jen na měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tohle těžko radit. Dcera ve dvou měsících nosila ještě 50 a to byla donošená. Jakou velikost má teď? Jestli 56, koupila bych tu 62.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já bych šla do vel. 62. Já kupovala minulý rok zimní kombinézu od CA a kluci se mě do ní tak tak vešli, řekla bych, že mají menší oblečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ti nikdo neřekne
malá se narodila s 3,5 kg ale nabírala přímo raketově, takže vel 56 jí nebyla ani ten měsíc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro průměrné měsíční mimino 62. Ovšem nikdo ti nezaručí, že zrovna tvoje mimino bude průměr ![]()
(zapínání na jedné straně je děsně na pytel, nasoukat dovnitř tu druhou nohu jde blbě
pokud kombinéza není vyloženě o číslo větší…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem na nějakou kombinézu v CaA koukala. Mám termín v říjnu, takže jsem chtěla koupit jednu ve vel. 62 a kdyby z ní malá vyrostla už během zimy, koupila bych pak ještě jednu větší. Ono to neodhadneš. Některé děti mají ještě po 2 měsících 56 a jsou donošené a některé mají 56 na 14 dní…
PS. Jestli chceš ušetřit, pořiď si Babybonus program v DM - dostaneš k těhotenství knížku a tam je 50% sleva do CaA na jeden kus oblečení do vel. tuším 92… Já to chtěla využít právě na tu kombinézu, nakonec jsem našla jinou z FaF…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že se to těžko odhaduje. Myslela jsem spíš jestli ji některá nemáte doma, že bych zjistila aspon zda ty jejich velikosti odpovídají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enoulik píše:
Já vím, že se to těžko odhaduje. Myslela jsem spíš jestli ji některá nemáte doma, že bych zjistila aspon zda ty jejich velikosti odpovídají
No záleží kdy porodíš. jestli tento měsíc nebo příští, potom 62. jestli budeš rodit prosinec/leden tak stačí 56 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jestli je z CA, tak rozhodně kup větší! Takže tu 62.Já tam kupuju často a vždy musím o čílo větší než je normál..Takže mikinu synovi jsem koupila 110 a ne 98,protože ta mu byla natěsno a už by pod ní nedal třeba něco jiného. A se slipama to samé. Takže určitě větší, v CA mají malé velikosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako takhle malýmu mimi asi žádný obleček nebude dýl jak na měsíc.. já jsem u malýho měnila hadříky co 14 dní.. a pod kombošku bude mimi určo oblečení tak vem radši větší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suwari No malá měla CA bodýnko 56 ještě v 5ti měsících
, takže podle mě CA dělá spíše větší… Ale na hubenější děti než třeba HM ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ten overalek z C A mám, dostala jsem ho pro malou jako dárek, je moc prijemnej, naše malá má ted 8 týdnu a váží cca 5,5kg, měří 58cm, nosí vel. 62, ale ten overalek je 68, podle me odpovida velikostne, protože jsou ji dlouhe rukávy i nohavice, cekam že ji bude tak září a říjen, je fakt že díky tomu bočnímu zapínání se ta druhá noha dává dovnitř huř…určitě bxch ti radila kupovat radeji 62.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem na maleho vloni - delkove podle me veci z C&A odpovidaji - maly mel a ma prumernou delku a veci z C&A mu byly zhruba v tom veku, jaky je i na jejich visackach.
Vzala bych ale vetsi - u veci, ktere oblekas az pres nejake obleceni, ber o cislo vetsi nez bodynko, jinak se ti do toho bude mimco strasne oblekat.
A zrovna ten fleecovy overalek jsem moc v oblibe nemela, maly se mi do nej hrozne spatne soukal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc za rady
Jen teda musím teď zase porozmýšlet zda ho vůbec vezmu, když píšete, že se blbě obléká, ale kdyžtak koupím tu 62.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit