Komu dáváte peníze ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dva místní útulky - jeden kočičí, jeden takový smíšený. ![]()
ČvT naposled asi před deseti lety. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smajlik345 Pravidelně Člověk v tísni, a pak tak různě. Lékaři bez hranic, Světlo pro svět, Cesta domů. Měli jsme adoptovanou holčičku v Indii, ale už dokončila docházku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli Klokánky dělá Vodičková, Baudyšová měla Nadaci Naše dítě a Linku bezpoečí (pak se rozešli a nadace je zvlášť a linka taky zvlášť).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na žádnou. Mě taky nikdo nepřispěje, i když jsem vážně nemocná
(protože podle lékařů jsem na invalidní důchod míč mladá žena), takže si šetřím na invalidní čtyřkolku a schodišťové sedačky.
S rodinou máme v ZOO adoptovaných pět zvířat a občas posíláme peníze do různých útulku nebo záchranným stanic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Útulku nákupy žradla a občas přímo peníze na konkretniho psa. A pak tady máme jednoho pana bezdomovce a tomu občas dám nějakou korunu, cukroví a tak.
- Citovat
- Upravit
@Slečna Ferka píše:
@Janli Klokánky dělá Vodičková
už spoustu let ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris Omlouvám se, dělala. Baudyšová už taky žádnou charitu aktuálně nedělá, má svůj věk. Chtěla jsem říct, že Baudyšová a Klokánky k sobě nepatří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam rada a vetim: Cesta domů (paliativni pece), Zdravotni klaun, Paraple. Pred rokem zemrela sushi queen, Bara Rektorova, mlada super zena 38 let, co mela dva male synky. Hrozne me to vzalo, brecela jsem jak zelva. S manzelem byli rozvedeni, on je po jeji smrti dostal do pece. Vypsala se sbirka na ty kluky, bylo to medializovane, vybralo se dost. ja na MD poslala 1000,– coz pro me je hodne, ale rekla jsem si, nekam to daji a pak treba pouziji na studia. No tak jejich otec si s chlapci promluvil a spolecne se dohodli (jsou to fakt kluci pod 10 let) ze si penize nenechaji a venuji je organizaci co cisti oceany. Dotklo se me to a od te doby jsem nikomu neposlala ani korunu, ani DMS na 3 krale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobromysl - odlehčovací služby pro rodiny s mentálně postiženými dětmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cesta domů - osobní zkušenost
Teplické kočky - fajn ženský a plno dobré práce Útulek Sluníčko Dobříň - paní majitelka je skvělá duše a opravdu pomáhá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!