Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, bohužel se mi stalo, že jsem díky alkoholu z půlky noci neměla skoro nic, ale ráno jsem našla 4 roztržené obaly od kondomů ale kondomy jsem našla pouze 3, tudíž ve mne hned krev ztuhla, že by mohl byt stále ve mne, ale když jsem se tam snažila něco nahmatat, nic jsem nenahmatala. Je možný, ze by tam byl třeba nějak zaseklý? Nebo by to tělo vypudilo?
Moc děkuji,!!
Jestli je tohle pravda, tak to byl slušný mejdan.
Ale myslím, že byste to nahmatala, vagína není bezedná. Neodešel s ním poslední nabíječ?
To musel být mejdan.
Vevnitř bys ho určitě našla, zkus pohledat v jiných otvorech ![]()
Uvnitr bys ho nasla…az prejde kocovina, dej se do uklidu..najdes ho nekde valet pod posteli
@lucad77 píše:
Jestli je tohle pravda, tak to byl slušný mejdan.Ale myslím, že byste to nahmatala, vagína není bezedná. Neodešel s ním poslední nabíječ?
No to by nenahmatala, vím, o čem mluvím.
Určitě bez na gyndu.
@Pavla1027297 píše:
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, bohužel se mi stalo, že jsem díky alkoholu z půlky noci neměla skoro nic, ale ráno jsem našla 4 roztržené obaly od kondomů ale kondomy jsem našla pouze 3, tudíž ve mne hned krev ztuhla, že by mohl byt stále ve mne, ale když jsem se tam snažila něco nahmatat, nic jsem nenahmatala. Je možný, ze by tam byl třeba nějak zaseklý? Nebo by to tělo vypudilo?
Moc děkuji,!!
A co prověřit původního uživatele těch kondomů? Jestli byl v podobném stavu jako Ty, začal bych hledat na začátku. ![]()
@Modra1 píše:
A nemá ho furt na penise ten muž???
@lucad77 píše:
Jestli je tohle pravda, tak to byl slušný mejdan.Ale myslím, že byste to nahmatala, vagína není bezedná. Neodešel s ním poslední nabíječ?
Ja tam, bohuzel, nenahmatala ani „schovany“ tampon. Dodnes nechapu, kde se tam schoval. Pritel si zahral na gynekologa a nasel snurku, pak ho vytahl. Uz jsem se videla na pohotovosti. Asi v tom hral velkou roli stres.
Ale predstav si, ze strcis dovnitr prst, dostanes se az k cipku a nic po ceste nepotkas. Pritom tam tampon byl. ![]()
@omites nám se stala nehoda s kondomem, prasknul. Na nekolik kusů.
Musela jsem ke svému gynekolovi, těm mi potvrdil, že je lepší kit k lékaři, než řešit zánět.