Kondom uvnitř

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.2.22 14:21

Kondom uvnitř

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat, bohužel se mi stalo, že jsem díky alkoholu z půlky noci neměla skoro nic, ale ráno jsem našla 4 roztržené obaly od kondomů ale kondomy jsem našla pouze 3, tudíž ve mne hned krev ztuhla, že by mohl byt stále ve mne, ale když jsem se tam snažila něco nahmatat, nic jsem nenahmatala. Je možný, ze by tam byl třeba nějak zaseklý? Nebo by to tělo vypudilo?

Moc děkuji,!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35462
3.2.22 14:27

Bez na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
3.2.22 14:29

Máš ho přeražený přes hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
3.2.22 14:30

Jestli je tohle pravda, tak to byl slušný mejdan. :pankac: Ale myslím, že byste to nahmatala, vagína není bezedná. Neodešel s ním poslední nabíječ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
3.2.22 14:33

Nemáš ho v druhém otvoru? :mrgreen: :mavam:

mizeru nezbednýho :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1266
3.2.22 14:46

To musel být mejdan. :mrgreen: Vevnitř bys ho určitě našla, zkus pohledat v jiných otvorech :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35462
3.2.22 14:59

No jo, ale co když ho spolkla? To ho jen tak nenajde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
3.2.22 15:01

Uvnitr bys ho nasla…az prejde kocovina, dej se do uklidu..najdes ho nekde valet pod posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.2.22 15:05
@lucad77 píše:
Jestli je tohle pravda, tak to byl slušný mejdan. :pankac: Ale myslím, že byste to nahmatala, vagína není bezedná. Neodešel s ním poslední nabíječ?

No to by nenahmatala, vím, o čem mluvím.
Určitě bez na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
3.2.22 15:06

Tvl 4 cisla a nepamatovat si ani jedno, to je pech. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2353
3.2.22 15:22

A nemá ho furt na penise ten muž???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
3.2.22 15:26
@Pavla1027297 píše:
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, bohužel se mi stalo, že jsem díky alkoholu z půlky noci neměla skoro nic, ale ráno jsem našla 4 roztržené obaly od kondomů ale kondomy jsem našla pouze 3, tudíž ve mne hned krev ztuhla, že by mohl byt stále ve mne, ale když jsem se tam snažila něco nahmatat, nic jsem nenahmatala. Je možný, ze by tam byl třeba nějak zaseklý? Nebo by to tělo vypudilo?
Moc děkuji,!!

A co prověřit původního uživatele těch kondomů? Jestli byl v podobném stavu jako Ty, začal bych hledat na začátku. :think:

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
3.2.22 15:29
@Modra1 píše:
A nemá ho furt na penise ten muž???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nebo ho má v řitním otvoru kamarád ;). Po takové jízdě bych se nedivila, kdyby se našel v pelechu u psa sousedky ze třetího patra, když se ho pokusili zneužít.
Jako stalo se mi leccos, ale že bych si nepamatovala ze čtyř čísel ani jedno…to musela být zakladatelka prakticky v deliriu, že ji ani jedno neprobudilo.
  • Citovat
  • Upravit
13141
3.2.22 16:53
@lucad77 píše:

Ja tam, bohuzel, nenahmatala ani „schovany“ tampon. Dodnes nechapu, kde se tam schoval. Pritel si zahral na gynekologa a nasel snurku, pak ho vytahl. Uz jsem se videla na pohotovosti. Asi v tom hral velkou roli stres.
Ale predstav si, ze strcis dovnitr prst, dostanes se az k cipku a nic po ceste nepotkas. Pritom tam tampon byl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
3.2.22 18:59

@omites nám se stala nehoda s kondomem, prasknul. Na nekolik kusů.
Musela jsem ke svému gynekolovi, těm mi potvrdil, že je lepší kit k lékaři, než řešit zánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí