Kontrakce po 7 minutách

358
21.2.12 17:51

kontrakce po 7 minutách

ahoj holky, dneska jsme jela radši na kontrolu k doktorovi, od včerejška mi odchází hlenová zátka,a mám bolesti po 7 minutách tedkom, doktor mě dopoledne poslal dom, tedka nevím, kdy jet, když je to po 7 minutách? pořád mám hlenovitý výtok.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.2.12 17:55

a už odpoledne jsi měla bolesti po 7? Hele, dej na to, jak se cítíš. Pokud jsou bolesti slabé, snesitelné a v klidu je zvládneš, klidně ještě počkej- pokud to nemáš do porodnice moc daleko. Pokud jsi ale nervozní, nebo jsou bolesti už silné a musíš trochu prodýchávat, tak bych pomalu vyrazila. Jinak bych klidně počkala ..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.2.12 17:55

Nám říkali, když budou kontrakce po 5 minutách, ale kdyžtak si radši zavolej do porodnice a tam ti řeknou jestli máš přijet nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.2.12 17:57

měl jsem od rána bolesti, ale ne tak pravidelné, a nevěděla jsme, že jsou to kontrakce, že to je bolest jako, když to máš dostat, porodnici nemám daleko, zatím to zvládám, a nemusím prodýchávat, takže ještě teda počkám, děkuji za radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.2.12 18:02

Nám v porodce říkali, že máme jet nejdříve, pokud budou kontrakce po 5 minutách alespoň 2 hodiny. Dříve to prý nemá moc cenu. Pokud se to ještě dá vydržet, tak buď raději v klidu doma. Já jela moc brzy, kdybych to mohla vrátit, jsem doma déle, ale měla jsem porodnici hodinu cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
21.2.12 18:07

Já bych taky ještě počkala. Předevčírem jsem měla v noci hodně silné tvrdnutí břicha po 3 minutách asi 2 hodiny v kuse a pak to přešlo. Počkala bych, až budeš muset prodýchávat a až se to začne zkracovat pod 5 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
21.2.12 18:10

Tak obecne se rika, ze se ma jet, kdyz jsou kontrakce po 5ti minutach. Jeste ti poslu tohle, jen klikas zacatek a konec kontrakce a vytvori ti to prehlednou tabulku, nemusis porad nekde lovit hodinky a tuzku.
 http://contractionmaster.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.2.12 18:10

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.2.12 18:11
ajleenka píše:
Nám v porodce říkali, že máme jet nejdříve, pokud budou kontrakce po 5 minutách alespoň 2 hodiny. Dříve to prý nemá moc cenu. Pokud se to ještě dá vydržet, tak buď raději v klidu doma. Já jela moc brzy, kdybych to mohla vrátit, jsem doma déle, ale měla jsem porodnici hodinu cesty.
říkáš 2h po 5ti minutách, jo? Tak to já bych vyrazila hned tak po půl hoďce. TAkže radši zůstat dýl doma, jo? Do porodky to mám cca 10 min od doby co zamknu dveře bytu a do doby než dolezu do čekárny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
21.2.12 18:20

Mooooc Ti držíme pěsti ať to zvládneš a malej vzkazuje, že se těší na novou kamarádku :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
21.2.12 18:46
theresicka píše:
ajleenka píše:
Nám v porodce říkali, že máme jet nejdříve, pokud budou kontrakce po 5 minutách alespoň 2 hodiny. Dříve to prý nemá moc cenu. Pokud se to ještě dá vydržet, tak buď raději v klidu doma. Já jela moc brzy, kdybych to mohla vrátit, jsem doma déle, ale měla jsem porodnici hodinu cesty.
říkáš 2h po 5ti minutách, jo? Tak to já bych vyrazila hned tak po půl hoďce. TAkže radši zůstat dýl doma, jo? Do porodky to mám cca 10 min od doby co zamknu dveře bytu a do doby než dolezu do čekárny.

Takhle nám to říkali v porodce. Prý se to v pohodě stihne, u prvorodiček jsou ty kontrakce po 5 minutách delší dobu. Průšvih byl, že mi naskočily rovnou po 5 minutách ale slabé (jenže to jsem jako prvorodička netušila, jak silné mají být). Tak jsem jela asi po 4 hodinách těchto kontrakcí a ještě to bylo sakra brzy (celý porod trval 20 hodin od začátku, nakonec akutní císař, ale to je věc jiná). Zpětně určitě vím, že u druhého budu preferovat klid domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
21.2.12 18:58
ajleenka píše:
theresicka píše:
ajleenka píše:
Takhle nám to říkali v porodce. Prý se to v pohodě stihne, u prvorodiček jsou ty kontrakce po 5 minutách delší dobu. Průšvih byl, že mi naskočily rovnou po 5 minutách ale slabé (jenže to jsem jako prvorodička netušila, jak silné mají být). Tak jsem jela asi po 4 hodinách těchto kontrakcí a ještě to bylo sakra brzy (celý porod trval 20 hodin od začátku, nakonec akutní císař, ale to je věc jiná). Zpětně určitě vím, že u druhého budu preferovat klid domova.

Bacha nemusí to platit pro každého… já kdybych čekala doma na kontrakce po 5 minutách, tak se malý doma taky narodí :mrgreen: první kontrakce se mi dostavila cca hodinu před porodem a pravidelné byli tak 20 minut na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
21.2.12 19:07

Uff, tak to jsem zvědavá jak to chytne mě až mě to chytne. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
21.2.12 19:14
j.a.n.i1 píše:
ajleenka píše:
theresicka píše:
ajleenka píše:
Bacha nemusí to platit pro každého… já kdybych čekala doma na kontrakce po 5 minutách, tak se malý doma taky narodí :mrgreen: první kontrakce se mi dostavila cca hodinu před porodem a pravidelné byli tak 20 minut na sále.

to jsme na tom stejně já ani žádné bolesti po 5 minutách neměla, mně najely bolesti hned po dvou minutách a byl to fičák jak něco :lol: takže já mám od doktorů rozkaz jet hned jak se začne něco dít, abych nerodila po cestě v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.2.12 19:29
ajleenka píše:

hehe, to bych nedojela :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky