Kontrola nemocných o víkendech? Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.6.12 17:40

Kontrola nemocných o víkendech??? Liberec

Zdravím všechny :mavam:,

i přes to, že je tu již na podobné téma několik diskuzí, se zeptám věcně a stručně. Má někdo z Liberce zkušenosti s tím, že by o víkendech nechodily kontroly ze sociálky? Jsem na PN od 6. týdnu těhotenství a ty vycházky jsou velice omezující :zed: ne jen, že přes den, když jsou pařáky se vylézat moc nedá, ale člověk má chut o víkendu někam vypadnout a opustit ty 4 stěny doma. :roll:
Za váš názor, zkušenost a rady předem děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6699
19.6.12 18:27

Ahojky, no já jsem sice ze Středních Čech, ale na neschopence jsem byla kvůli rizikovému těhotenství více než půl roku a za tu dobu nepřišla ani jedna kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
19.6.12 18:33

Já jsem na PN od konce února, kontrolu jsem měla minulý týden poprvé.. Kamarádky táta na sociálce pracuje a když jsem se ptala jestli často pracuje o víkendech, tak prý jen nárazově, občasné přepadovky - třeba prý o prodlouženém Velikonočním víkendu, nebo jak bývají ty červencové svátky. Tak jestli ti pomůže praxe ze severních Čech ;) Asi to až tak strašně jiné nebude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
19.6.12 19:19

No tak bohužel já zkušenost s kontrolou ze socky mám, jednoho krásného nedělního odpoledne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
19.6.12 20:00

Tak vám holky všem moc děkuju. Jelikož má kamarádka svatbu zrovna 7.7., kdy ty svátky jsou, tak se jí omluvím a oželím to. Je mi to líto, ale má to v 10 hodin ráno a já mám vycházky od 12.00. Nebudu nic riskovat. Co ale občas dělám, že vyjdu ven po 8.hodině večer, kdyby něco, tak jsem prostě spala. Ta vedra jsou nesnesitelná a večer se člověk alespon dostane na čerstvý a příjemný vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
20.6.12 13:15

@mamka snažilka
manža to jednou řešil, že si šel před akcí do lékárny pro něco na bolest, nechal si paragon a kontlola mu to potom sežrala…ale asi záleží hodně na člověku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
20.6.12 18:19
@marmusa píše:
@mamka snažilka
manža to jednou řešil, že si šel před akcí do lékárny pro něco na bolest, nechal si paragon a kontlola mu to potom sežrala…ale asi záleží hodně na člověku

O tom jsem už taky slyšela :think:
Každopádně já dnes na sociálce oznámila svou svatbu v srpnu a jak mám postupovat, když je to v pátek a nedodržím vycházky. Tak mi dali do ruky nějaký formulář pro doktora, který musí vyplnit a poslat ke schválení sociálce. Paní mi ještě říká,ale vy máte vycházky 6 hodin v kuse, to by jste se měla stihnout vdát. Né asi, to je jasný,ale nepůjdu po snatku domů :zed: To je náš stát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí