Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, no já jsem sice ze Středních Čech, ale na neschopence jsem byla kvůli rizikovému těhotenství více než půl roku a za tu dobu nepřišla ani jedna kontrola…
Já jsem na PN od konce února, kontrolu jsem měla minulý týden poprvé.. Kamarádky táta na sociálce pracuje a když jsem se ptala jestli často pracuje o víkendech, tak prý jen nárazově, občasné přepadovky - třeba prý o prodlouženém Velikonočním víkendu, nebo jak bývají ty červencové svátky. Tak jestli ti pomůže praxe ze severních Čech
Asi to až tak strašně jiné nebude..
No tak bohužel já zkušenost s kontrolou ze socky mám, jednoho krásného nedělního odpoledne…
Tak vám holky všem moc děkuju. Jelikož má kamarádka svatbu zrovna 7.7., kdy ty svátky jsou, tak se jí omluvím a oželím to. Je mi to líto, ale má to v 10 hodin ráno a já mám vycházky od 12.00. Nebudu nic riskovat. Co ale občas dělám, že vyjdu ven po 8.hodině večer, kdyby něco, tak jsem prostě spala. Ta vedra jsou nesnesitelná a večer se člověk alespon dostane na čerstvý a příjemný vzduch.
@mamka snažilka
manža to jednou řešil, že si šel před akcí do lékárny pro něco na bolest, nechal si paragon a kontlola mu to potom sežrala…ale asi záleží hodně na člověku
@marmusa píše:
@mamka snažilka
manža to jednou řešil, že si šel před akcí do lékárny pro něco na bolest, nechal si paragon a kontlola mu to potom sežrala…ale asi záleží hodně na člověku
O tom jsem už taky slyšela ![]()
Každopádně já dnes na sociálce oznámila svou svatbu v srpnu a jak mám postupovat, když je to v pátek a nedodržím vycházky. Tak mi dali do ruky nějaký formulář pro doktora, který musí vyplnit a poslat ke schválení sociálce. Paní mi ještě říká,ale vy máte vycházky 6 hodin v kuse, to by jste se měla stihnout vdát. Né asi, to je jasný,ale nepůjdu po snatku domů
To je náš stát ![]()
Zdravím všechny
,
i přes to, že je tu již na podobné téma několik diskuzí, se zeptám věcně a stručně. Má někdo z Liberce zkušenosti s tím, že by o víkendech nechodily kontroly ze sociálky? Jsem na PN od 6. týdnu těhotenství a ty vycházky jsou velice omezující
ne jen, že přes den, když jsou pařáky se vylézat moc nedá, ale člověk má chut o víkendu někam vypadnout a opustit ty 4 stěny doma. 

Za váš názor, zkušenost a rady předem děkuji