Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nevím jestli jsem to téma založila správně
Holky prosím nevíte kde bych (nejlépe v kameném obchodě) mohla koupit takovou tu kouli na praní podprsenek?? Takovou tu plastovou jak se do ní podprda zavře a nepomačká se během praní?? Moc vám všem děkuji ![]()
Ja mam na jemne pradlo sitku z Alberta. O kouli slysim prvne sama jsem zvedava.
ainy síťku mám taky, ale některé podprsenky to prostě pomačká a zmuchlá se v nich ten vnitřek a pak už ani nedrží tvar
konilko nevíš jestli je tam eště mají? Oni mívají nějak omezené ty akce, že? ![]()
Já tu kouli na praní podprdy mám a moc ji nedoporučuji. Vyztuženou podprsenku ve velikosti D tam musím vyloženě narvat a kolikrát se mi během praní koule otevřela a prádlo z ní vypadlo. Je to prostě čínskej šmejd. Na netu jsem našla jen od jednoho výrobce ![]()
supeer! Tak jsem ji našla ještě v jiném eshopu a maj ji tam mnohem levněji než v tchibu, s poštovným to vyjde na 149, jdu objednávat ![]()
Ja mam mensi prsa a tudiz mensi podprsenky a taky bych tu kouli nedoporucila. Stejne jako Koty tu podprsenku musim mackat mezi ty dve koule a taky se mi to uz parkrat otevrelo. Uz to nepouzivam.