Koupání Praha a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.20 20:50

Koupání Praha a okolí

Ahoj,
nevíte někdo je v Praze nebo v okolí cca do 30 km nějaká požární hasičská nádrž ke koupání nebo nevíte někdo o nějakém jiném místě v okolí zadarmo nebo za rozumnou cenu?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12503
28.6.20 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
nevíte někdo je v Praze nebo v okolí cca do 30 km nějaká požární hasičská nádrž ke koupání nebo nevíte někdo o nějakém jiném místě v okolí zadarmo nebo za rozumnou cenu?
Díky

Koupaliště Motol, rybník, takové retro koupání,80 kč celý den, poloviční 40 kč, ráda mám i koupaliště Džbán, opět dobré retro :lol:. Koupaliště typu Stírka obcházím obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
28.6.20 21:06

Slapy, biotop Radotin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.20 21:33

My mame radi piskovny na severu-Ovcary, Konetopy, Lhota (krom Lhoty se plati jen parkovne). Na jihu Slapy, dle mista maximalne za cenu parkovneho. Primo v Praze do Vltavy (nad centrem). Vetsina ostatniho je pak placena. Ale bezva i za rozumnou cenu je treba venkovni bazen v Cakovicich, nebo dojet na Kladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.20 21:34

Jo, mam jeste dva tipy na pekne koupani, ale napisu spis do SZ, jsem rada, ze nejsou prelidnene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dxs
1
28.6.20 21:38

@unuděná
Mohla byste mi to prosím tedy napsat příspěvek jsem asi nastavila jako anonym a nevím jestli to kde změnit dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.6.20 22:00

S dovolenim se pridam k dotazu, da se nekde koupat se psem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.8.25 18:56

Ahojte jdu s dotazem zda nevíte o nějakém aktuálním přírodním koupání kde se nemusí platit a není to přelidněno. Nechci někam na koupaliště, bazény nebo tak. Spíše mi jde o přehrady, rybníky atd. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.