Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně se to zdá s menstruací nevhodné, ani ty by ses neměla při menstruaci přece koupat, ale jen sprchovat, můžeš si tam zanést nějaké bakterie, to bych neriskovala
Já se tedy při menstruaci pouze sprchuji, koupání s dítětem mi přijde hodně nehygienické.
S tamponem, s kaliskem. Mozna jako prebornice bezvlozkove metody s tim, ze dokazes svuj delozni cipek primet zapanackovat a poprosit.
Ale jen tak se rachat ve vode se svou menstruacni krvi a ditetem, to snad nemuze manzel mylet vazne, ne?
Tohle by mě nikdy, opakuji NIKDY, nenapadlo…
když máš tampon, tak dejme tomu, ale jen tak bez ničeho?
jako ani já sama bych se nechtěla koupat ve vlastní krvi
a hlavně jak už bylo řečeno, tak při MS by ses stejně koupat moc neměla, ale jen sprchovat…
Čekala jsem na pár příspěvků, zda jen mě to přijde teda jako velká přírodní nechuťárna…
Při menstruaci se nema koupat vůbec, natož ještě s malym dítětem…Jen sprchovat
To bych nedělala. ai bych se v těhle dnech nekoupala, jen sprchovala.ani jsem to nemusela řešit, máme jen sprcháč, to jsem se s miminkem v náruči sprchovala i pár týdnů po porodu občas.
Tak koupat se při menstruaci dá, ale jedině s tamponem. Kdybych tam vlezla bez něj, tak by to za chvilku ve vaně vypadalo jak na jatkách. ![]()
@dedrichov píše: Čekala jsem na pár příspěvků, zda jen mě to přijde teda jako velká přírodní nechuťárna…
velká nechuťárna je poměrně slabý výraz ![]()
Koupat se při menstruaci společně s dítětem mi připadá opravdu nehygienické a upřímně řečeno nechápu, že to může někoho napadnout. ![]()
Dobrý večer Vím že to možná někomu přijde jako nechutný a hloupý dotaz ale přesto se zeptám je zde někdo kdo se koupe s dítětem třeba dvouletým když má menstruaci? Je na tom něco ne hygienického ci špatného? Já se s naším synem koupu každý večer Ale když mám menstruaci tak ne a manželky dnes říká že to je přece součást mého těla že se klidně můžu koupat přeci i s ním když se mě přeci vyšel nevím jestli to říkám správně Když tak mě omluvte. Koupel vynechat nebo třeba tampón? Jsme taková ta přírodnějsi jí rodina Ale tohle mi přijde docela moc. Dik