Koupání Stará Boleslav
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koupání Stará Boleslav
Zdravím. Chystáme se s kamarádkou někam na výlet, ale zrovna na čtvrtek rosničky předpovídaj tropy. Vzpomněla jsem si, že jsme kdysi jezdili k vodě někam ke Staré Boleslavi do pískoven. Je tu někdo odtamtud, kdo poradí, kde to přesně je a jak se tam dostaneme?
A kam nejlíp s dvouletými dětmi - mírný přístup k vodě a písek na hrabání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ktere je to jezero, ze ktereho vykukuji skaly/kameny? Byla tam pruzracna voda domodra jako v mori a prodavali tam langose ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovčáry a Proboštské jezero, tam jsme jezdili ![]()
A máte tip, kam nejlíp s dětma? Myslím že v Ovčárech byla pláž u lesa, aby se dalo zalézt do stínu, ale nepamatuju si, jak rychle to tam jde do hloubky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Suzuveverka Ovcary jsou pro deti dobre, vlez do vody je pomerne melky, breh piscity, plaz u lesa. Jen nemaji moc dlouhou vyuzitelnost, nejdriv je voda studena, pak zelena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdili vždy na Lhotu, ale poslední rok to tam stálo za prd.. :-/, takže jsme vyměnili za Konětopy, Malvíny a Ovčáry, vše hezky dostupné
Já teď asi nejradši ty Konětopy, buď do těch nových na koupačku s dětmi a nebo když se psiskem, tak do Starých, i tam to koupání je super, plusové body za mě má to zmrzlinářské auto, co tam přes sezónu jezdí
![]()
- Citovat
- Upravit
Ovčáry jsou pro děti v pohodě, ale ještě bude nejspíš celkem studená voda (mně to nevadí, ale kluk tam v červnu lízt nikdy nechtěl). Asi nejlepší/nejčistší mi přijdou Konětopy.
- Citovat
- Upravit
A v Konětopech je teplejší voda? Tam jsem asi nikdy nebyla, i v těch Ovčárech jsem byla naposled tak před pěti lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovcary mam rada, ovsem pro prcky, nevim. Pisek a stin - to je vsechno super, ale prijde mi to strasne spinavy, navic je tam strasne koupajicich se psu. Nase dite se tam vykoupalo bez nasledku opakovane, ale pocit jsem z toho mela blby. Konetopy (nove) jsou cisty, ty mam rada, ale pro deti je to vhodne spis na zacatku (melko), cili se tam koncentruje hodne deti (dekuji pekne), takze chodime dal, narvano vsude, ale za to fakt skoro pruzracna voda a to i na konci sezony. Koupala jsem tam dite asi uz v deseti mesicich. Az na ty davy jsou Konetopy za me nej. Abych to vyjasnila, ve vsedni den celkem pohoda. O vikendu, kdyz je hezky, je tam snad cela Praha, hlavne mladez, je to celkem dost in jezdit do Konetop
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marg To jsem si včera říkala taky, ve čtvrtek dopoledne super, odpol jak skončila škola se přišli vykoupat místní, ale pořád místa dost. O víkendu bych tam radši nejela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Muzz píše:
Ovčáry mi přijdou větší než Konětopy, voda mi špinavá nepřijde. Pokud je třeba na části jezera na hladině napadané listí, tak to je tím, že jezero je těsně u lesa.
v porovnání s Konětopy jsou Ovčáry určitě špinavější. Přijde mi, že za to dost mohou bezohlední rybáři a vedle vznikající nová pískovna ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.