Koupání v koupališti cca roční holčičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
27.5.14 19:08

Koupání v koupališti cca roční holčičky ... ?

Milé maminky holčiček (na maminky chlapečků se neobracím, jak víme, kluci to maj jinak a jsou tam dole odolnější :D ).

Řeším, zda je v pohodě vymetat toto léto s cca rok a kus starou holčičkou dětské bazénky, koupaliště, či čisté pískovny. Jde mi to případnou infekci, atd. To, že jí nenechám x-hodin v mokré pleně je samozřejmostí, nicméně vím to dle sebe - my ženy jsme prostě choulostivější.

2× jsem s ní byla v aquaparku (dětský bazének) a prostě byť vodu miluje, poznala jsem, že jí to „dole“ fakt nesedlo. Ale to jí byl teprve půl rok…

Prosím o Vaše zkušenosti, doporučení :palec: :palec: :palec: Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
27.5.14 19:13

Mám dvě dcery a obě na venkovní koupaliště jsme brali ještě před rokem :kytka:.
Koupání od mala zbožňovaly, infekci neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
27.5.14 19:16

@Ketule007 mě je přijde, že je to o náchylnosti dané osoby..takže vyzkoušet a uvidíš - samozřejmě začít s čistými koupališti :nevim:
Mě je 36 a nikdy jsem nic nechytla- řeka, rybník, koupaliště… :nevim:

Příspěvek upraven 27.05.14 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.5.14 19:16

Ja jsem dceru brala uz vloni cca v 8mi mesicich. Plavecky mame nepropustne neoprenove, aby nestudily, a spokojenost maximalni. A samozrejme je mela jen ve vode, na pobihani kolem mela druhe suche ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
27.5.14 19:17

U nás loni bez problému, koupaliště, přírodní koupaliště a dokonce i rybník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.5.14 19:27

Bez problemu :-) s detma na koupaku a piskovnach od roka, jsou to kachny a problemy zadne. Po koupani nejet domu v mokrem, doma umyt cistou vodou a namazat preventivne obyc kalciovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
27.5.14 19:32

Kmy se taky chystame.je nam 9.mesicu..jen nevim jaky plavecky mit. jestli ty jednorazovy.nebo se sitkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.5.14 19:42

Jedem od zacatku jen v plavkach/bez plavek a nocnik s sebou. Deti se na koupaku bezvadne odplinkovaly :pankac: a do vody nikdy nic neudelaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.5.14 19:50

@petulagabi koupací plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.5.14 08:49

Jak to víš? ;)

@arcinka píše:
Jedem od zacatku jen v plavkach/bez plavek a nocnik s sebou. Deti se na koupaku bezvadne odplinkovaly :pankac: a do vody nikdy nic neudelaly.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
28.5.14 09:10

@pupyk Rekly si :-) drapaly se z bazenu jak dive a letely k nocniku (asi metr od bazenu). Na nocnik umely uz pred tim, ale az u bazenu si zacaly rikat. Na velkou v tu dobu na nocnik uz chodily v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.