Koupání v koupališti cca roční holčičky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koupání v koupališti cca roční holčičky ... ?
Milé maminky holčiček (na maminky chlapečků se neobracím, jak víme, kluci to maj jinak a jsou tam dole odolnější
).
Řeším, zda je v pohodě vymetat toto léto s cca rok a kus starou holčičkou dětské bazénky, koupaliště, či čisté pískovny. Jde mi to případnou infekci, atd. To, že jí nenechám x-hodin v mokré pleně je samozřejmostí, nicméně vím to dle sebe - my ženy jsme prostě choulostivější.
2× jsem s ní byla v aquaparku (dětský bazének) a prostě byť vodu miluje, poznala jsem, že jí to „dole“ fakt nesedlo. Ale to jí byl teprve půl rok…
Prosím o Vaše zkušenosti, doporučení
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám dvě dcery a obě na venkovní koupaliště jsme brali ještě před rokem
.
Koupání od mala zbožňovaly, infekci neměly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketule007 mě je přijde, že je to o náchylnosti dané osoby..takže vyzkoušet a uvidíš - samozřejmě začít s čistými koupališti ![]()
Mě je 36 a nikdy jsem nic nechytla- řeka, rybník, koupaliště… ![]()
Příspěvek upraven 27.05.14 v 19:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem dceru brala uz vloni cca v 8mi mesicich. Plavecky mame nepropustne neoprenove, aby nestudily, a spokojenost maximalni. A samozrejme je mela jen ve vode, na pobihani kolem mela druhe suche ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás loni bez problému, koupaliště, přírodní koupaliště a dokonce i rybník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez problemu
s detma na koupaku a piskovnach od roka, jsou to kachny a problemy zadne. Po koupani nejet domu v mokrem, doma umyt cistou vodou a namazat preventivne obyc kalciovkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kmy se taky chystame.je nam 9.mesicu..jen nevim jaky plavecky mit. jestli ty jednorazovy.nebo se sitkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedem od zacatku jen v plavkach/bez plavek a nocnik s sebou. Deti se na koupaku bezvadne odplinkovaly
a do vody nikdy nic neudelaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak to víš? ![]()
@arcinka píše:
Jedem od zacatku jen v plavkach/bez plavek a nocnik s sebou. Deti se na koupaku bezvadne odplinkovalya do vody nikdy nic neudelaly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pupyk Rekly si
drapaly se z bazenu jak dive a letely k nocniku (asi metr od bazenu). Na nocnik umely uz pred tim, ale az u bazenu si zacaly rikat. Na velkou v tu dobu na nocnik uz chodily v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.