Krabice od elektroniky - schovávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6536
22.9.12 16:54

krabice od elektroniky

Ahoj zařizuju byt a chtěla bych poradit, jestli mám schovávat krabice od elektroniky, například kdyby došlo na to, že budu zboží reklamovat, tak jestli mám mít i ten obal? Jak to řešíte vy? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
22.9.12 16:58

Já to měla všechno schovaný, než jsem se nastěhovala k příteli a ten to použil na poslání balíků :-/ A protože se budeme brzo stěhovat, tak televizi asi povezu na klíně :-)

• Citovat
  • Upravit
654
22.9.12 16:59

@renda81 Určitě neschovávat. Zboží máš v záruce a na to ti stačí jen Paragon. Krabice jsou jen přepravní obal:-) Schovávat jen kdyby jsi chtěla zboží vyměnit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.12 16:59

@renda81 Ahoj. Já schovávám chvíli, než to pořádně vyzkoušíme. Kdybychom vraceli (reklamovali), tak ať se to líp přepravuje (zvlášť s těmi polystyrény). Jinak vyhazuju, jen lepší velké krabice skládám a uklízím za skříně atp. Nedávno se mi hodily, když jsem posílala poštou ohrádku - ze dvou velkých krabic jsem vyrobila jednu veleobří na 1,5 metrové díly ohrádky. Při reklamaci určitě originál krabici mít nemusíš. To akorát při vrácení do 14 dnů (v případě koupě po netu nebo když to prodejce umožňuje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.9.12 17:00

Jo a ještě schovávám krabice, když předpokládám, že to budu prodávat (posílat). Ale to u elektroniky ne, spíš třeba hračky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
22.9.12 17:16

Díky moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.12 17:53

Krabice neschovávám - reklamuji i bez krabic. Na posílání balíků buď koupím za pár kaček skládací krabici v ikea nebo když tam nemám cestu zeptám v obchodě (jakémkoliv) jestli nemají nějakou navíc - většinou podarují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný