Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jako v celém bytě nemají kus místa na koš? A kolik kalhotek jako vlastní, že si toho všimne az když jich zmizne nekolik desitek? To jako měsíce neprali pradlo? ![]()
Tak at dava špinavý spodary do pračky, pak to vytahne roztridi a vypere. ![]()
@Kriss Tina možná to ten pár bere domů na praní a vrátí čisté
![]()
@Petula306 píše:
@Kriss Tina možná to ten pár bere domů na praní a vrátí čisté![]()
Jojo, aby ta chodba přestala smrdět rybinou 😀 😀 😀
@Anonymní píše:
Kamarádka mi povídala že zrovna rekonstruují být, vyšoupli koš na špinavé prádlo na chodbu aby měli místo. A ejhle, začaly se jí ztrácet kalhoty. Nejprve pár kousků, ale když už chybělo pár desítek kousků tak to začala řešit. Když se vracela později z práce, nachytala souseda jak se probírá košem a bere právě ty kalhotky. Vůbec se prý nestyděl, normálně je v klidu vzal a odešel. Ani neutíkal. Nějaké rady/typy jak podivína odradit? Koš si do bytu dát nemohou, není kam a ledničku na chodbu opravdu dávat nechtějí… Prosím anonym!
Dneska je to tady zase samej blábol.
@ajmy ty jo… já chtěla napsat něco podobného, ale neodvážila jsem se
![]()
Taky by bylo řešení nenosit kalhotky, chodit na ostro= žádné špinavé kalhotky v koši za dveřmi = žádné ji nezmizí ![]()
Ať je všechny připos*re a on si to příště rozmyslí
A jinak, taky bych si nikdy nedala koš se špinavým prádlem na chodbu, je to nechutný. Kalhotky si může házet do pračky a hned je vyprat. Jako jak dlouho neprala, že ji tam mizí několik desítek kalhotek? to tam má jako třeba 2 měsíce použité kalhotky?
Celý ten dotaz mi přijde devnej
@Anet 123 aby nebyl divnej, trollama se to tu poslední dobou hemží ![]()
@Anonymní píše:
Vůbec se prý nestyděl, normálně je v klidu vzal a odešel. Ani neutíkal. Nějaké rady/typy jak podivína odradit?
Zařvat na něj: „Vyprat, vyžehlit a zítra vrátit!“. ![]()
@Kriss Tina Koukám
Poslední dobou sem chodím často, pročítám si zajímavé diskuze.. Nechápu, co je na tom baví, vtipný mi to teda nepřijde.
Asi nemají nic lepšího na práci..
Kamarádka mi povídala že zrovna rekonstruují být, vyšoupli koš na špinavé prádlo na chodbu aby měli místo. A ejhle, začaly se jí ztrácet kalhoty. Nejprve pár kousků, ale když už chybělo pár desítek kousků tak to začala řešit. Když se vracela později z práce, nachytala souseda jak se probírá košem a bere právě ty kalhotky. Vůbec se prý nestyděl, normálně je v klidu vzal a odešel. Ani neutíkal. Nějaké rady/typy jak podivína odradit? Koš si do bytu dát nemohou, není kam a ledničku na chodbu opravdu dávat nechtějí… Prosím anonym!