Krádež

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
5.10.22 14:25

Trošku mimo: nám asi dva dny leželo na schránkách plato vajec, těch 40. Pak zmizelo, díky kamerám se asi nikdo nechtěl obohatit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
5.10.22 14:31
@vokishka píše:
Tak ne kazdy je ma. My ne a nema je zadny dům našeho majitele a ze jich je

No vidíš a u nás je to běžná věc. A mají to všechny paneláky široko daleko. Pomáhá to při kradezich kol, vandalstvi, atd.
Navíc se ptala, co byste dělali my. Tak jsem odpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10237
5.10.22 15:02

Tak důkaz nemáš, máš jen indicie a na jejich základě sis udělala závěr. Někoho obvinit neprávem je pro dotyčného hodně bolestivé, křivdu všichni neseme těžce. Prostě se stalo, je to poučení pro příště, že jídlo přebírat do ruky. Na nejbližší domovní schůzi bych řekl, že se v domě krade, případ popsal a zeptal se, jestli někdo nemá stejnou zkušenost a s ostatními se dohodl, zda se nepřijme nějaké opatření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
5.10.22 15:14

Tak první co mě napadlo při čtení bylo nechat za dveřmi jídlo narvané projímadlem. :andel:

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.10.22 15:16
  • Citovat
  • Upravit
32043
5.10.22 15:17

No nechat jídlo za dveřmi se prostě nevyplácí…pravděpodobně to byla opravdu ta sousedka, když si to jídlo i cítila, ale nic nenaděláš…maximálně bych jí řekla, že vím, že to byla ona a že je to prasárna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
5.10.22 15:29

Kurýři některých společností mají povinnost nechat jídlo před dveřmi když se nedovolají do několika minut.

Kdybych viděl kurýra položit jídlo před vchod a odejít tak bych si to jídlo možná taky vzal i když není moje, prostě jsem proti plýtvání jídlem.

A neviděl bych v tom žádnou zlodějinu.

Příspěvek upraven 05.10.22 v 15:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64917
5.10.22 15:29
@lachtanice86 píše:
No vidíš a u nás je to běžná věc. A mají to všechny paneláky široko daleko. Pomáhá to při kradezich kol, vandalstvi, atd.
Navíc se ptala, co byste dělali my. Tak jsem odpověděla.

no já jsem předpokládala, že kdyby ty kamery měli, tak to zmíní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32043
5.10.22 15:31

@HornyHippo pokud si vezmeš něco, co ti nepatří, tak to zlodějina prostě je…to, že to tam leží není plýtvání, někdo si pro to asi přijde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24575
5.10.22 17:16

Nám teda kurýři nosí nákup a jídlo až do bytu. Důkazy nemáte, neuděláte nic. :nevim: A jsem fakt ráda, že jste si k jídlu neobjednala tu „moč“, úplně jsem se lekla (viz původní příspěvek - moc prostě cítíte). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10624
5.10.22 18:26

Nic, tvá hloupost a snad jsi se poučila do příště, že si to máš osobně převzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.3.23 19:13

Syna okradli

Dobrý den chtěla bych se zeptat synovi v kroužku ukradli hodinky po týdnu vedoucí kluka který to vzal odhalil. vinik se synovi ani neomluvil nic jen se směje. jemu asi 10 let tomu co to vzal. Psala jsem vedoucímu Jak ho potrestá jeto podle mě na vyhození z kroužku uvidím co napíše ale co když ho tak nepotrestá co byste udělali dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 19:15

Co bych s tím dělal? Neřešil malichernosti.. Příště si objednej něco zdravějšího než je mekáč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40940
2.3.23 19:17
@Klarsa píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat synovi v kroužku ukradli hodinky po týdnu vedoucí kluka který to vzal odhalil. vinik se synovi ani neomluvil nic jen se směje. jemu asi 10 let tomu co to vzal. Psala jsem vedoucímu Jak ho potrestá jeto podle mě na vyhození z kroužku uvidím co napíše ale co když ho tak nepotrestá co byste udělali dekuju

tak pokud by se kluk ani neomluvil a ještě se mu vysmíval a v kroužku s tím nic nedělali, normálně bych to ohlásila na pčr jako krádež…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.23 19:17
@Klarsa píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat synovi v kroužku ukradli hodinky po týdnu vedoucí kluka který to vzal odhalil. vinik se synovi ani neomluvil nic jen se směje. jemu asi 10 let tomu co to vzal. Psala jsem vedoucímu Jak ho potrestá jeto podle mě na vyhození z kroužku uvidím co napíše ale co když ho tak nepotrestá co byste udělali dekuju

nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný