Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No a Ty bydlíš v 1. patře? Nějak nechápu tu jistotu. Příště prostě nech kurýr tu chvilku počkat
Byla to opravdu chvilka když jsem uspávala syna. Zavolala jsem si výtah do 4 patra a v tu chvíli jela ona do 3. Já nastoupila a bylo to moje jídlo fakt cítit, mekáč poznáte. A ona je taková šmudla.. už to jak poprvé neotvirala a mluvila tam na psa „buď potichu“ já šla schválně do patra k sobě.. čekala jsem pár minut a šla tam znova a už otevřela.
Normálně bych na ni zazvonila, že jsi slyšela, jak jde, tak jestli náhodou něco neví. Že kurýr je tvůj kamarád a u jídla ti nechal obnos několik tisíc korun, takže voláš policii, aby to prošetřili. Třeba by se v tom šoku prokecla, že tam žádné peníze nebyly
. Mrcha, každopádně bych to nenechala jen tak. Je to sice jen jídlo, ale co to může být příště ![]()
Chápu, ale jak říkám, třeba by se prokecla, že tam ale žádné peníze nebyly, když byste pohrozila policií. Každopádně chápu, že se to teď těžko dokazuje. A nebo jak někdo psal výše, nastražit tam třeba zítra něco dalšího a už jen číhat.
Myslím, ze teď nic nenadelate. Soudit se s ni o hamburger asi nebudete, ani nedokážete, ze to bylo vaše. Pro příště bych se zařídila podle toho, ze vím, ze se v dome krade.
@Anonymní píše:
Byla to opravdu chvilka když jsem uspávala syna. Zavolala jsem si výtah do 4 patra a v tu chvíli jela ona do 3. Já nastoupila a bylo to moje jídlo fakt cítit, mekáč poznáte. A ona je taková šmudla.. už to jak poprvé neotvirala a mluvila tam na psa „buď potichu“ já šla schválně do patra k sobě.. čekala jsem pár minut a šla tam znova a už otevřela.
Jsi poučená pro příště.
My máme ve výtahu a v chodbách u vchodu kamery. Zašla bych za správcem a podívala se na záznamy ![]()
@Anonymní píše:
@Ala.S.9 Ale co mám dělat? Nechytla jsem jí přímo u toho.
No a co chces delat? Objednej si nove jidlo a pouc se z toho, ten kuryr by na tebe urcite pockal, kdybys mu rekla, ze v baraku nekdo krade. Proste i takovi jsou mezi nami a nemas-li ji to jak dokazat, tak prd zmuzes. Bud rada, ze to byl jen mekac a ne neco drazsiho (ale chapu, ze to zamrzi). Pokud by mizely treba lidem zasilky nebo tak, tak se muzete na baraku domluvit, ze dole v chodbe nainstalujete kameru.
@Anonymní píše:
Stala se mi taková nemilá krádež. Rozhodla jsem se, že dneska nebudu vařit. Objednala jsem jídlo, ale uspávala syna. Kurýr mi to nechal přede dveřmi asi 3 min a už to tam nebylo. Já si zavolala výtah a přede mnou jela do 3 patra sousedka. Když jsem nastoupila bylo tam cítit to moje jídlo. (moc prostě cítíte). Šla jsem za ní poprvé neotvirala, slyšela jsem, že je doma) pak jsem tam šla znova a otevřela a že ano šla s taškou s nákupu ale nic tam neviděla, byla dost zaskočená. Tak jsem se omluvila i když vím, že to ona byla, ale nemám to jak dokázat. Co by jste dělali vy? Mě mrzí, že tu někdo takový vůbec bydlí a je mi z toho dost zle.
Jako že to nechal před hlavními dveřmi bytového domu či přímo před tvými?
@lachtanice86 píše:
My máme ve výtahu a v chodbách u vchodu kamery. Zašla bych za správcem a podívala se na záznamy
Tak ne kazdy je ma. My ne a nema je zadny dům našeho majitele a ze jich je
@Anonymní píše:
počkej, on ti to nechal jako venku před vchodovýma dveřma? takže to mohl vzít někdo z venku? nebo sám kurýr?
Stala se mi taková nemilá krádež. Rozhodla jsem se, že dneska nebudu vařit. Objednala jsem jídlo, ale uspávala syna. Kurýr mi to nechal přede dveřmi asi 3 min a už to tam nebylo. Já si zavolala výtah a přede mnou jela do 3 patra sousedka. Když jsem nastoupila bylo tam cítit to moje jídlo. (moc prostě cítíte). Šla jsem za ní poprvé neotvirala, slyšela jsem, že je doma) pak jsem tam šla znova a otevřela a že ano šla s taškou s nákupu ale nic tam neviděla, byla dost zaskočená. Tak jsem se omluvila i když vím, že to ona byla, ale nemám to jak dokázat. Co by jste dělali vy? Mě mrzí, že tu někdo takový vůbec bydlí a je mi z toho dost zle.