Králičí domeček

12
2.7.24 18:47

Králičí domeček

Ahoj vyrobil jsem králíkovi domeček a slepil vteřinovým lepidlem a bojím se že to bude kousat nemáte nějaké tipy jak to třeba zamaskovat pod tímhle příspěvkem je fotka toho domečku pokud by jste to chtěli vidět díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.7.24 18:59

Chudák králík. Vypadá to jak autobusová zastávka před zbouráním :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.7.24 19:06

Já bych to zamaskovala tím, že bych to veledílo vzala a hodila do koše 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.7.24 19:08

@Koty když @modra_vyletni_lod co je na tom špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
2.7.24 19:11

@David252 Nic, vypadá to super a králík to jistě ocení. Obzvláště to lepidlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.24 19:11
@David252 píše: Více

Klec a seno je cajk, ostatní bych přehodnotil, jestli je nutné dávat záminku ochráncům zvířat za nařčení z týrání němé tváře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.24 19:17

Domeček dobrý, pochybuju že to bude kousat zrovna v těch spojích.. :think: jako standartni to není to lepidlo, lepší by byl kostní klih…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.7.24 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20919
2.7.24 19:28
@David252 píše: Více

Jistěže to bude kousat… Aspoň si doprd*ele něco přečti, třeba jak králíkům rostou zuby… Tohle je fakt zoufalství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.24 19:43

Nechápu :lol:,tak někdo se snaží potěšit ušáka, vyrobí něco vlastními silami a vloží do toho čas a fantazii a vy mu to tak sepsujete :lol: :lol: ;) Mě se domeček mooooc líbí :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
20919
2.7.24 20:06
@Anonymní píše: Více

Tak není mu 10, to za prvé, aby dostával bobříky za snahu. A dostal tu plno rad jak na to a jak ne a udělal to přesně blbě jak neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
3.7.24 09:42

Domeček vypadá celkem chatrně, dala bych ho pryč. Nebo jiný, ale určitě nelepit lepidlem. Včera jsem postřehla tvůj dotaz ohledně toho, jestli domeček slepit lepidlem, kde ti lidi psali, že rozhodně ne - králík to může okusovat a stejně jsi to slepil lepidlem, tak já ti nevím :zed:
Každopádně seno nepatří do celé klece nebo po dni klece. Seno bych dala na jedno místo, nejlépe někam k zachůdku a ten domeček vyhodila, aby měl více prostoru v kleci, ale doufám, že ho pouštíš i proběhnout. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný