Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, mám pětiletou samičku zakrslého králíka, celý život běhá volně po pokoji a nikdy se mi nestalo ze by se vycurala jinde než do záchodu. Poslední měsíc ale pravidelně čůrá na postel už nevím co s tím, taky je poslední dobou hrozně přítulná a pořád leží u mě. Nevíte čím by to mohlo být nebo jak ji to odnaučit? děkuji.
Náš králíček si tím vynucoval pozornost, když jsme si ho zrovna nevšímali ![]()
A je kastrovaný? Mně to ten můj dělal vyloženě schválně, když jsem odešla z domu a nevěnovala se mu. Tak vždy počůral a pokakal postel. Nechala jsem ho vykastrovat a od té doby byl klid.
Králík nemá co dělat v posteli ani v případě, že tam necura. Vyřešila bych to tak, že by měl přístup jen tam, kde něco takového nemůže udělat.
Mozna ma riji?
To by vysvetlovalo i tu umazlenost. Koupila bych nepromokavy prehoz v Ikea, minimalne ![]()
Možná navštívit veterináře, jestli nemá nějaký zdravotní problém, případně ta říje
Neporadím, nám to dělal taky. Měla jsem ty nepromoky a vždy to hazela do pračky, pak prostě loznici zavirala, když se stalo víckrát.
Nám to králík dělal pouze když jsme měli zelenou barvu deky myslela si asi, že je to tráva ![]()