Králík se klepe

38
10.8.21 07:22

Králík se klepe

Dobrý den :D chci se zeptat o pomoc můj králík mám ho den už se baví ji všechno hraje si mě už olizuje takže dobrý ale klepe se když sedí sedne do rohu a klepe nevíte co s tím doma říkají ať počkám ale já se o něho bojim :think: :,( kolik kdyžtak stojí veterina kdybych tam šla tajné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36007
10.8.21 07:55

Bojí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
10.8.21 08:14

@veve56
Pokud se jinak chová normálně, jak pises, tak to nebude žádný svalovy třes, ale zrychlené dýchání, to potom vypadá, že se jakoby klepe. Králík tím dává najevo strach. Schová se někde do rohu, skrci se a "klepe ". Možná je mu něco nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5384
10.8.21 08:16

Máš pro něj boudičku, třeba z krabice, aby se mohl schovat? Potřebuje pro začátek asi menší prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
10.8.21 08:33
@veve56 píše:
Dobrý den :D chci se zeptat o pomoc můj králík mám ho den už se baví ji všechno hraje si mě už olizuje takže dobrý ale klepe se když sedí sedne do rohu a klepe nevíte co s tím doma říkají ať počkám ale já se o něho bojim :think: :,( kolik kdyžtak stojí veterina kdybych tam šla tajné

No a měla jsi králíka předtím? Víš jak vypadá úplně v pohodě a zdravý králík? Jelikož je sice nejpravděpodobnější, že se v novem prostředí bojí. Hlavně velkých prostor. Má mít svoje místo a svou „noru“. Domeček, krabici apod. Kde na něj nikdo nemůže. Ale taky to může být rozjetá kokcidióza, kde má zlikvidováno trávení stresem a špatným krmením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný