Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den
chci se zeptat o pomoc můj králík mám ho den už se baví ji všechno hraje si mě už olizuje takže dobrý ale klepe se když sedí sedne do rohu a klepe nevíte co s tím doma říkají ať počkám ale já se o něho bojim
kolik kdyžtak stojí veterina kdybych tam šla tajné
@veve56
Pokud se jinak chová normálně, jak pises, tak to nebude žádný svalovy třes, ale zrychlené dýchání, to potom vypadá, že se jakoby klepe. Králík tím dává najevo strach. Schová se někde do rohu, skrci se a "klepe ". Možná je mu něco nepříjemné.
Máš pro něj boudičku, třeba z krabice, aby se mohl schovat? Potřebuje pro začátek asi menší prostor.
@veve56 píše:
Dobrý denchci se zeptat o pomoc můj králík mám ho den už se baví ji všechno hraje si mě už olizuje takže dobrý ale klepe se když sedí sedne do rohu a klepe nevíte co s tím doma říkají ať počkám ale já se o něho bojim
![]()
kolik kdyžtak stojí veterina kdybych tam šla tajné
No a měla jsi králíka předtím? Víš jak vypadá úplně v pohodě a zdravý králík? Jelikož je sice nejpravděpodobnější, že se v novem prostředí bojí. Hlavně velkých prostor. Má mít svoje místo a svou „noru“. Domeček, krabici apod. Kde na něj nikdo nemůže. Ale taky to může být rozjetá kokcidióza, kde má zlikvidováno trávení stresem a špatným krmením.