Kreativní tematické víkendy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Alisa25 není lepší to udělat formou placeného kroužku? Šanci získat dotaci to určitě má, zvlášť na vesnici, zajdi se zeptat přímo k vám na úřad. Do dotací EU atp. bych v tomto případě nešla, zapadlá vesnička a žádná specifická sorta lidí není pro ně moc atraktivní. Kdybys to chtěla pořádat ve městě pro postižené děti, šla bych klidně i do dotací Eu. Takto bych to viděla spíš na menší příspěvek z vašeho ouřadu, a vstupné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má, něco obdobného je i u nás…trošičku jiným způsobem, ale také se tvoří a musím uznat, že když mám čas tak tam zajdu moc ráda. U nás to tedy není každý víkend ale jen třeba jednou za měsíc ale i tak
mně se ten nápad líbí. ale souhlasím i s @evill možná že formou placeného kroužku by to bylo lepší.
- Citovat
- Upravit
Díky moc za podporu. poplatek by, ale musel být přijatelný aby nám někdo přišel. Lidi tu menší výdělky, těžko říct jestli by přistoupili na další výdaj za kroužek. S panem starostou to bude těžké, ten na těch penězích sedí.
- Citovat
- Upravit
@Alisa25 mám ráda tyhle věci. Myslím že seženeš lektorky i zadarmo, je spousta lidí co nebudou chtít výdělek. Udělej si pořádný koncept, plán tak na půl roku dopředu a dojdi za starostou. Jinak co se týče materiálu, tak určitě tvořit z toho co mají běžně lidi doma. Což můžeš napsat na plakát před akcí, doneste to a to. A peníze použít jen na nákup něčeho. Takže Fimo bych třeba ze začátku nedělala, ale až dýl pokud by se projevil zájem. A nedělala bych to každý týden ale jednou za 14 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas funguje neco podobneho v ramci materskeho centra - no v podstate centrum zajisti prostory. Kurzy mame jednou za mesic, plati se kurzovne, ktere jde na material a na odmenu pro lektorku. Kurzovne je samozrejme prijatelne pro vsechny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj jsme malinká vesnička o 137 obyvatelích, pro zpestření času uvažuji o možnosti kreativních kurzů pro děti i dospělé o víkendu. Představuji si to tak, že bych rozhodila sítě kdo v okolí něco tvoří a byl by ochoten se o svoje umění podělit (korálková tvorba, papír, fimo, filcování, samotvrdnoucí hmota, kreslení atd) a formou odpoledního kurzu ukázat zájemcům, vysvětlit techniku a společně si zvolený výrobek i naučit tvořit. Pohoštění (čaj, kávu, sušenky) bych zajistila já, ale nevím jak s financováním materiálu na to bych zřejmě musela od obce získat nějaké dotace, stejně jako na zajištění aspoň minimálního honoráře člověku, který by nám tvoření na dané téma předvedl. Myslíte, že podobný projekt má šanci?