Křeče při ms

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.20 10:51

Křeče při ms

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má některá z vás s tímto zkušenost..
Mela jsem 10 dní spozdeni, na co jsem si už zvykla kolikrát nemám ms dva nebo tři měsíce pak ano a pak zase dlouhou dobu ne ale k tématu..
Tentokrát se mi spozdila o 10 dní a dorazila prvně jen hnedoruzove špinění a druhý den hrozne krvácení, mám nesnesitelný bolesti v levém podbřišku trochu to vystřeluje i směrem nahoru do břicha a chvílemi i do stehna, pak se křeče přesunou do podbřišku a zpět, před chvílí mě hrozně polil teplý pot a nutkání má velkou tak jsem letěla a mám průjem a u toho mě začal polivat ledový pot, mdloby a šlo na mě zvracení, ty křeče jsou nesnesitelný bolestmi se tu klepu, je tohle normální? Děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19980
22.9.20 11:01

To mam pri každé ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
22.9.20 11:01

Melu to tady pořád dokola. Na tyhle potíže je nejlepší KONTRYHELOVÝ ČAJ. Ale musíš ho pít fakt denně klidně několik týdnů. Já ho piju pátý měsíc a bolesti dávno nemám, všechno funguje jak hodinky. Vyzkoušej to a uvidíš. Jen nepočítej s tím, že se ti uleví po pátém hrnku. Chce to opravdu vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.20 11:57

@lachtanice86 a co ti prosím pomáhá na ty bolesti? Je to pomalu jak kdybych rodila k nevydrzeni :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.9.20 12:01
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má některá z vás s tímto zkušenost..
Mela jsem 10 dní spozdeni, na co jsem si už zvykla kolikrát nemám ms dva nebo tři měsíce pak ano a pak zase dlouhou dobu ne ale k tématu..
Tentokrát se mi spozdila o 10 dní a dorazila prvně jen hnedoruzove špinění a druhý den hrozne krvácení, mám nesnesitelný bolesti v levém podbřišku trochu to vystřeluje i směrem nahoru do břicha a chvílemi i do stehna, pak se křeče přesunou do podbřišku a zpět, před chvílí mě hrozně polil teplý pot a nutkání má velkou tak jsem letěla a mám průjem a u toho mě začal polivat ledový pot, mdloby a šlo na mě zvracení, ty křeče jsou nesnesitelný bolestmi se tu klepu, je tohle normální? Děkuji..

Pokud je to poprvé, přijde mi to hodně divné. Je to něco jiného, než když to takto někdo má pokaždé. Myslím, že by bylo lepší se nechat vyšetřit. Kdyby bylo vše ok a tohle by měly být každoměsíční stavy (něco podobného jsem mívala), tak doporučuji pupalkový olej (třeba v kapslích).

• Citovat
  • Upravit
19980
22.9.20 12:27

@Bafonek to je ale blba rada. Ja kontryhel nesmím. Mam endometriozu a kontryhel ho zhoršuje. Takze bych byla opatrná s takovou radou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
22.9.20 12:28
@Anonymní píše:
@lachtanice86 a co ti prosím pomáhá na ty bolesti? Je to pomalu jak kdybych rodila k nevydrzeni :(

Žeru prášky. Hrdá na to nejsem, ale fungovat musím. Zrovna teď mam své dny, k tomu ještě migréna a zvracení ale dítě chce ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
22.9.20 12:30
@Anonymní píše:
@lachtanice86 a co ti prosím pomáhá na ty bolesti? Je to pomalu jak kdybych rodila k nevydrzeni :(

Ještě tedy dodám, že ja mam od lékařů potvrzené že to způsobuje endometrioza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
22.9.20 13:04
@lachtanice86 píše:
@Bafonek to je ale blba rada. Ja kontryhel nesmím. Mam endometriozu a kontryhel ho zhoršuje. Takze bych byla opatrná s takovou radou

To že nesmíš kontryhel neznamená že to je blbá rada. Každému pomáhá něco jiného a já říkám co pomáhá mě. Takže by to mohlo pomoct i dalším /kteří ho smějí/. Jako stejně blbá rada se může zdát ono žraní prášků. Taky jsem je žrala, když jsem musela normálně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.20 13:53
@Anonymní píše:
Pokud je to poprvé, přijde mi to hodně divné. Je to něco jiného, než když to takto někdo má pokaždé. Myslím, že by bylo lepší se nechat vyšetřit. Kdyby bylo vše ok a tohle by měly být každoměsíční stavy (něco podobného jsem mívala), tak doporučuji pupalkový olej (třeba v kapslích).

Samozřejmě nějaký bolesti obvykle mám, ale nikdy ne takovýhle že s toho pomalu omdlevam, proto se ptám zdáli to je normální, protože mě to dost vystrašilo, teď ležím v posteli a když se nehýbu dá se to snést ale jakýkoliv pohyb tak to je bolest, opravdu bych to přirovnala jak kdybych měla rodit, celkové je to bolest jak kdyby s toho levého vaječníku se mi něco rvalo ven :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa