Kresba/malba na přání
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kresba/malba na přání
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na Váš názor na tyto obrázky/výrobky. Plánuji kreslit/malovat motivy na přání (na papír, plátno, textilní, dřevěné výrobky). Zjišťuji, jestli by byl zájem. Chtěla bych Vás poprosit o napsání názoru do komentáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A upřímný názor? ![]()
Nezlob se, ale za mě příšerný. To první má být Bruno Mars?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
A upřímný názor?Nezlob se, ale za mě příšerný. To první má být Bruno Mars?
Ano, upřímný
Má to být Bruno Mars. Díky za reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Priserne to urcite neni, ale treba pro svou praci/ucely vyuzivam freepik.com a jeste se mi nestalo, ze bych tam nenasla neco grafickeho (navic ve vektoru), co by nesplnovalo me pozadavky…
- Citovat
- Upravit
Kresbu i malbu ještě trénuj, na fb vídám mnohem lepší, než jsi ty, ale nemyslím že by to byla tragédie.
Oblepování zahoď, ty botasky raději nekomentuji, ale v těch obrázcích nějaký potenciál vidím ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Upřímně určitě malovat i kreslit umíš, ale je to bez nápadu, jak přesně obkreslené, bez vlastního „podpisu“, jestli chápeš. Nemyslím to zle, ale já bych Tvé služby nevyužila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Talent urcite mas ale chtelo by to prijit s necim originalnim. Ne jen kopirovat no. Něco co tě opravdu zajímá a k čemu máš blízko ( ne co je zrovna in). Ale třeba by si někdo od tebe nechal nakreslit portrét na zakázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Ja teda vidim uplne jinou osobu
Jeho neznám, ale já soudím podle sebe, která kreslit neumí. Jak ho nakreslíš ty?
- Citovat
- Upravit
Holka, máš můj obdiv, to je koníček, který se musí odsedět několik hodin na prdeli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucka1905 píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na Váš názor na tyto obrázky/výrobky. Plánuji kreslit/malovat motivy na přání (na papír, plátno, textilní, dřevěné výrobky). Zjišťuji, jestli by byl zájem. Chtěla bych Vás poprosit o napsání názoru do komentáře
Přijde mi to i hezky nakreslené…
Stejně pak budeš malovat, co chce zákazník a taky platí, že každé zboží má svého kupce, i ten sáček s teniskama si svého kupce najde… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Talent urcite mas ale chtelo by to prijit s necim originalnim. Ne jen kopirovat no. Něco co tě opravdu zajímá a k čemu máš blízko ( ne co je zrovna in). Ale třeba by si někdo od tebe nechal nakreslit portrét na zakázku.
A proč anonym?
Vždyt se za ten názor fakt nemusíš stydět… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se líbí druhý obrázek. Věřím tomu, ze si tvé obrázky najdou svého kupce. Kdybych tak uměla aspoň trošku malovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit