Kresba/malba na přání

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
27.7.20 15:54

Kresba/malba na přání

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na Váš názor na tyto obrázky/výrobky. Plánuji kreslit/malovat motivy na přání (na papír, plátno, textilní, dřevěné výrobky). Zjišťuji, jestli by byl zájem. Chtěla bych Vás poprosit o napsání názoru do komentáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
27.7.20 16:04

A upřímný názor? :think:

Nezlob se, ale za mě příšerný. To první má být Bruno Mars?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.7.20 16:11
@Baba píše:
A upřímný názor? :think:Nezlob se, ale za mě příšerný. To první má být Bruno Mars?

Ano, upřímný :D Má to být Bruno Mars. Díky za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
27.7.20 16:12

Priserne to urcite neni, ale treba pro svou praci/ucely vyuzivam freepik.com a jeste se mi nestalo, ze bych tam nenasla neco grafickeho (navic ve vektoru), co by nesplnovalo me pozadavky…

• Citovat
  • Upravit
Altavista
27.7.20 16:30

Kresbu i malbu ještě trénuj, na fb vídám mnohem lepší, než jsi ty, ale nemyslím že by to byla tragédie.
Oblepování zahoď, ty botasky raději nekomentuji, ale v těch obrázcích nějaký potenciál vidím :)

• Citovat
  • Upravit
479
27.7.20 16:30

Ahoj. Upřímně určitě malovat i kreslit umíš, ale je to bez nápadu, jak přesně obkreslené, bez vlastního „podpisu“, jestli chápeš. Nemyslím to zle, ale já bych Tvé služby nevyužila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
27.7.20 16:41

Talent urcite mas ale chtelo by to prijit s necim originalnim. Ne jen kopirovat no. Něco co tě opravdu zajímá a k čemu máš blízko ( ne co je zrovna in). Ale třeba by si někdo od tebe nechal nakreslit portrét na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
27.7.20 16:57

Kreslit umíš

• Citovat
  • Upravit
60142
27.7.20 17:09
@Pet32 píše:
Kreslit umíš

Ja teda vidim uplne jinou osobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
27.7.20 17:15
@Baba píše:
Ja teda vidim uplne jinou osobu

Jeho neznám, ale já soudím podle sebe, která kreslit neumí. Jak ho nakreslíš ty?

• Citovat
  • Upravit
15
27.7.20 17:20

Moc děkuji za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
27.7.20 17:29

Holka, máš můj obdiv, to je koníček, který se musí odsedět několik hodin na prdeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
27.7.20 19:02
@lucka1905 píše:
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na Váš názor na tyto obrázky/výrobky. Plánuji kreslit/malovat motivy na přání (na papír, plátno, textilní, dřevěné výrobky). Zjišťuji, jestli by byl zájem. Chtěla bych Vás poprosit o napsání názoru do komentáře :)

Přijde mi to i hezky nakreslené…

Stejně pak budeš malovat, co chce zákazník a taky platí, že každé zboží má svého kupce, i ten sáček s teniskama si svého kupce najde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
27.7.20 19:05
@Anonymní píše:
Talent urcite mas ale chtelo by to prijit s necim originalnim. Ne jen kopirovat no. Něco co tě opravdu zajímá a k čemu máš blízko ( ne co je zrovna in). Ale třeba by si někdo od tebe nechal nakreslit portrét na zakázku.

A proč anonym?

Vždyt se za ten názor fakt nemusíš stydět… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
27.7.20 19:33

Mně se líbí druhý obrázek. Věřím tomu, ze si tvé obrázky najdou svého kupce. Kdybych tak uměla aspoň trošku malovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat