Krev ve stoličce u miminka

611
19.6.12 15:59

krev ve stoličce u miminka

Ahoj holky, dneska jsme u maé v plinečce objevila niťky krve s hlenem, co to je? nevíte někdo? jen pořád kojím a dosud nic neměla takového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
19.6.12 16:03

Stolička jako zub nebo jako nábytek?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.6.12 16:09

Malé budou 4 měsíce příští týden a bříško jí nebolívá, teda aspoň vůbec nepláče a nesvíjí se, takže určitě nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.6.12 16:09

Taky bych tipovala ABKM. Předpokládám, že lepek nepodáváte, nějakým průjmovým onemocněním též netrpíte (myslím teď akutním), takže mi z toho vychází alergie na bílkovinu kravského mléka. Pokud kojíš, tak vyloučit nejdřív u sebe a pozorovat, zda dojde ještě k příznakům, pokud by dál pokračovali, tak byste pak museli přejít na speciální UM, kde je ta bílkovina hodně moc naštěpená, že ji tělo „nepozná“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
19.6.12 16:16

Díky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.6.12 16:29

U dcery to bylo zapříčiněno chybějící střevní mikroflorou, stačily laktobacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
19.6.12 16:48

Urcite k doktorce a nasadit probiotika a udelat test na alergii na bilkovinu kr. ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.6.12 17:40

Ahoj, taky jsem za ABKM, pokud prospívá a bříško nebolí, tak to je nejčastější. Nasaď si bezmléčnou dietu a uvidíš, jestli to vymizí. Jinak určitě říct dr.
Diagnostika ABKM je eliminačně expoziční test, jiný (krevní) test na to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
19.6.12 17:49

Taky jsme to měli, malá měla stolici jen hlenovitou a když jsem se přeládovala pudinkem tak měla pak krev, vyšetření prý tak malým dětem nedělají, byli jsme teprve cca před měsícem, ABKM nemá, ale taky se to zlepšilo, okamžitě jsem vlastně skoro doteď nejedla mléčné výrobky a nic kde je mlíko a hlen zmizel, kakání se spravilo, i když to ABKM nebyla :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.6.12 17:52

Já už jsem kolikrát četla, že se to nedělá malým dětem, pak někdo psal, že normálně byli, prý to poměrně často ten krevní test u dítěte neodhalí a je falešně negativní, takže bch se řídila spíš příznaky.

Dobrá zpráva je, že většina malých dětí z toho vyroste a většinou kolem 3let už po alergii není ani památky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí