Krevní testy - prosím poradť

Anonymní
25.8.21 12:45

Krevní testy - prosím poradť

Zdravím, 12.8. ve čtvrtek jsem byla na krevních testech a bylo to všechno v pořádku. Teď mám ale nějaké problémy s břichem a četla jsem že by to mohla být nějaká bakterie. Je možnost aby se za tu dobu změnil krevní obraz tak, že by teď CRP test ukazoval v krvi bakterii? Je to za takovou krátkou dobu možné nebo ne?
Děkuji moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2813
25.8.21 12:56
@Anonymní píše:
Zdravím, 12.8. ve čtvrtek jsem byla na krevních testech a bylo to všechno v pořádku. Teď mám ale nějaké problémy s břichem a četla jsem že by to mohla být nějaká bakterie. Je možnost aby se za tu dobu změnil krevní obraz tak, že by teď CRP test ukazoval v krvi bakterii? Je to za takovou krátkou dobu možné nebo ne?
Děkuji moc

Nevím, jestli si děláš legraci, ale dnes je 25.8. Taková escherichia má inkubační dobu doslova pár hodin. :nevim: Mimo to to taky může být cokoliv jiného od jakékoliv jiné bakterie až třeba po slepák nebo cysty na vaječnících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
25.8.21 12:59
@Anonymní píše:
Děkuji moc

To nemusí být vůbec bakterie, ale třeba alergie na potraviny či cokoliv jiného

• Citovat
  • Upravit
10073
26.8.21 02:28
@Anonymní píše:
Děkuji moc

Jako myslíš, že téměř 14 dní čili dva týdny je krátká doba? I salmonela se projeví do 48 hodin..jedině, že by ses uklikla myslela 22., jinak je ten dotaz mimo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.21 05:50

@Skaiqy to ne.. jenže mě už od té doby boli ten žaludek.. tak to musí souviset s tím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex