Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím, 12.8. ve čtvrtek jsem byla na krevních testech a bylo to všechno v pořádku. Teď mám ale nějaké problémy s břichem a četla jsem že by to mohla být nějaká bakterie. Je možnost aby se za tu dobu změnil krevní obraz tak, že by teď CRP test ukazoval v krvi bakterii? Je to za takovou krátkou dobu možné nebo ne?
Děkuji moc
Nevím, jestli si děláš legraci, ale dnes je 25.8. Taková escherichia má inkubační dobu doslova pár hodin.
Mimo to to taky může být cokoliv jiného od jakékoliv jiné bakterie až třeba po slepák nebo cysty na vaječnících.
@Anonymní píše:
Zdravím, 12.8. ve čtvrtek jsem byla na krevních testech a bylo to všechno v pořádku. Teď mám ale nějaké problémy s břichem a četla jsem že by to mohla být nějaká bakterie. Je možnost aby se za tu dobu změnil krevní obraz tak, že by teď CRP test ukazoval v krvi bakterii? Je to za takovou krátkou dobu možné nebo ne?
Děkuji moc
To nemusí být vůbec bakterie, ale třeba alergie na potraviny či cokoliv jiného
@Anonymní píše:
Děkuji moc
Jako myslíš, že téměř 14 dní čili dva týdny je krátká doba? I salmonela se projeví do 48 hodin..jedině, že by ses uklikla myslela 22., jinak je ten dotaz mimo..
@Skaiqy to ne.. jenže mě už od té doby boli ten žaludek.. tak to musí souviset s tím
Děkuji moc