Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtela bych se s vami poradit, poslední MS byla 4.1,12 a 13.1 pohlavní styk, antik neberu
dalši Ms bych mela mít až 2.2,mam ji pravidelnou jako hodinky, vlastně 7den po styku jsem začala krvácet, docela me to vykolejilo, deti mám už tri a nikdy jsem toto nemela
zasla jsem na gyn hned druhý den, udelal mi uz sliznice 6mm, jinak nic nevydel, delal to pres bricho.rekl,možná uhnizdovani, mozná zanet
dal mi ascorutin, ale ani za dva dny se to nezlepšilo, sla jsem znova a ani me nevysetril nic, dal mi ve dverich atb
krvácím už tri dny
na zánět se mi to nezná, nic me nebolí ani nemám tt
stale premyslim o te nidaci, ale není to spinení, je to normální krev, ale bez kousku…prosim poradte
Ahoj já teda žádnou podobnou zkušenost nemám, ale na tvém místě bych nejspíš šla k jinému lékaři nebo rovnou do nemocnice
uvidíš co ti napíšou holky
Zánět nemusí bolet, ani nemusí být zvýšená teplota.
Já měla zánět a ani jsem to netušila…přišlo se na to náhodou při preventivce.
Takže možná, že to zánět může být ![]()
@Alficek píše:
Komteska80-a krvácela jsi?
já teda nekrvácela…mě nebylo vůbec nic ![]()
Ale nechápu, proč ti hned nasadil atb, když ti neudělal ani výtěry, odběry atd.
Třeba máš jen rozházený cyklus a o nic nejde. A on ti hned narval atb
?
Taky me to zarazilo ty antibiotika, no mam cyklus od 10let, pravidelný jako hodinky, nemohlo by to být to uhnizdování?
@Alficek píše:
Taky me to zarazilo ty antibiotika, no mam cyklus od 10let, pravidelný jako hodinky, nemohlo by to být to uhnizdování?
to je myslím ale slabolinké a netrvá několik dní.
A není na uhnizďování brzy? kolik jsi dpo?
@Alficek píše:
Zacalo mi to myslim osmý den po styku
tak to by o nidaci mohlo jít…jen mě zaráží, že to trvá několik dní ![]()
A u žádnýho předchozího těhotenství jsi něco podobnýho nezažila?
Vysetril te aspon pohmatem a zrcadly? Bolesti, zvysenou teplotu nebo bolesti v podbrisku nemas?!
Nevysetrl me vubec, jen uz pres bricho…
krvacim treti den, ale zaciná to byt lepšíííí
Asi te nevysetril kvuli krvaceni no, ale stejne. Mohl vzit krev na zanetlive parametry, ale to by bylo
zvysene pri zanetu delohy a mela bys i teplotu a bolesti
je to divne. Jestli to prestava je to dobre, ale
pak bych si po skonceni zasla kontrolu kvuli sterum z cipku… A mozna k jinemu doktorovi
nadruhou stranu si rikal po zkusenostech, ze to bude zanet a ze kdyz to zmizi, tak mel pravdu… Jinak bys prisla zase. Nevim jak uvazuje
Teoreticky by to mohl byt lokalni zanet cipku, no urcite bych sla na kontrolu jeste jednou a chtela stery