Krvácení po styku před MS

104
8.1.24 21:23

Krvácení po styku před MS

Ahoj, toto je téma na gyndu, ale bohužel nebyl dřívější termín, než pátek.. tak mě zajímá, jestli s tím třeba nemáte některá zkušenost. Snažíme se o dítě. Poslední čtyři měsíce mám bolestivou ovulaci. V září to byl takový mazec, že už jsem chtěla volat rychlou. Pak mi dr. řekl po pár dnech, že mám u vaječníku trochu tekutiny, takže asi prasklá cysta. Prý můžu být ráda, že ovu poznám, že jsem prý zdravá a plodná. Tenhle měsíc jeden den kolem ovulace opět bolesti jednoho vaječníku, že jsem ani nemohla chodit. Další den hned po styku jsem dost krvácela, ale sex bolestivý nebyl. Dnes mám 5 dní do MS a opět po styku celkem dost čerstvé krve a následně trochu bolest v podbříšku. Jako co to sakra je? 🙄 Někdo zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.24 22:25

Ahoj, taky se mi to děje cca posledního půl roku.. pár dní před menstruací při sexu krvácím… doktor noc nenašel a neřekl, proč se to děje :(

• Citovat
  • Upravit
3718
9.1.24 07:59

Určitě se nech prohlédnout lékařem, ale krvácení po sexu před ms může být už nízkou hladinou progesteronu. Zkus se na tohle lékaře zeptat, na hormonální profil. A třeba si kup v lékárně rutinmax (v dr.maxi) a ber týden před ms, můžeš až 2-2-2, nebo kdykoliv během cyklu, je to neškodné. Třeba ti jen během sexu popraskaji žilky a z toho krvacis, tyhle prášky (potravinový doplněk) ti pomůžoi ty žilky posílit, aby nepraskaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí