Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat beru antikoncepci REGULON nikdy jsem neměla problém, ale dnes ráno když jsem si šla vzít prášek jsem zjistila, že špiním nevím z čeho to může být
Akorát sem slyšela že to může být z pití alkoholu a ten sem včera na oslavě pila, ale néé přehnané množství a taky je pravda že sem si zapomněla prášek předevčírem vzít takže sem si ho brala až včera může to spolu všechno souviset? Docela se bojím aby to nebylo něco jiného, ale to snad néé. Předem děkuji všem za rady ![]()
Ten alkohol se mi nezdá.
Spíš bych to svedla na tu vynechanou pilulku.
Uvidíš, když to do pár dnů nepřejde, šla bych k doktorovi:)
Souvisi to urcite se zapomenutou pilulkou a je to krvaceni ze spadu (poklesu hormonu). Brani neni treba prerusit, jen je pptreba se chranit dle pribalaku (kazdy tyden z tech tri je to jine).
No tak ja mela problemy snad s kazdou
ms jsem dostavala vcas to je fakt…prasek jsem si nikdy nezapomela vzit ale spinila jsem i krvacela v prubehu mesice snad petkrat. Musela jsem vysadit. Zajdi nebo zavolej na gynekologii. To vynechani mozna bude souviset. Ja v pribalovem letaku mela ze z vynechani se muze objevit spineni a ze by pak melo zmizet.
@Mysis pak to nebyla vhodna HA a neudrzela cyklus hormonalne
Mně se to stávalo docela často, že jsem krvácela během braní HA, klidně v půlce cyklu a pak klasicky v pauze na MS. Doktor mi nic nenašel, vždycky říkal, že mi nechce dávat silnější HA. Brala jsem Daylette. U HA Yasminelle se mi to nikdy nestávalo. Teď už HA neberu, našli mi cosi na játrech, prý to mám nejspíše z HA.
jsemcinka** píše:
@Mysis pak to nebyla vhodna HA a neudrzela cyklus hormonalne
Zkousela jsem nich hodne stejny vysledek ![]()