Krvácení při braní HA

30
24.6.14 08:51

krvácení při braní HA

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat beru antikoncepci REGULON nikdy jsem neměla problém, ale dnes ráno když jsem si šla vzít prášek jsem zjistila, že špiním nevím z čeho to může být :nevim: Akorát sem slyšela že to může být z pití alkoholu a ten sem včera na oslavě pila, ale néé přehnané množství a taky je pravda že sem si zapomněla prášek předevčírem vzít takže sem si ho brala až včera může to spolu všechno souviset? Docela se bojím aby to nebylo něco jiného, ale to snad néé. Předem děkuji všem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
24.6.14 08:57

Ten alkohol se mi nezdá.
Spíš bych to svedla na tu vynechanou pilulku.
Uvidíš, když to do pár dnů nepřejde, šla bych k doktorovi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.6.14 08:57

Souvisi to urcite se zapomenutou pilulkou a je to krvaceni ze spadu (poklesu hormonu). Brani neni treba prerusit, jen je pptreba se chranit dle pribalaku (kazdy tyden z tech tri je to jine).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
24.6.14 08:59

No tak ja mela problemy snad s kazdou :( ms jsem dostavala vcas to je fakt…prasek jsem si nikdy nezapomela vzit ale spinila jsem i krvacela v prubehu mesice snad petkrat. Musela jsem vysadit. Zajdi nebo zavolej na gynekologii. To vynechani mozna bude souviset. Ja v pribalovem letaku mela ze z vynechani se muze objevit spineni a ze by pak melo zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.6.14 08:59

Tak to se mi ulevilo moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
24.6.14 09:14

@Mysis pak to nebyla vhodna HA a neudrzela cyklus hormonalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
24.6.14 09:21

Mně se to stávalo docela často, že jsem krvácela během braní HA, klidně v půlce cyklu a pak klasicky v pauze na MS. Doktor mi nic nenašel, vždycky říkal, že mi nechce dávat silnější HA. Brala jsem Daylette. U HA Yasminelle se mi to nikdy nestávalo. Teď už HA neberu, našli mi cosi na játrech, prý to mám nejspíše z HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
25.6.14 18:41
jsemcinka** píše:
@Mysis pak to nebyla vhodna HA a neudrzela cyklus hormonalne

Zkousela jsem nich hodne stejny vysledek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí