Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ono je to každopádně individuální, ale Lindynette spokojeně beru roky a mně ms výrazně zkrátila a zeslabila… s načasováním skoro na hodiny…
Není tam jiný problém? První, co řešil můj gynekolog, byl ultrazvuk, cysty a podobně ![]()
Každopádně bych to stoprocentně řešila s gynekoložkou a nespoléhala na argument „slabé antikoncepce“. ![]()
Ahoj, tuto HA jsem brala 5 let. Po 5letech mám 20kg navic, nálady byly jak na houpačce, ale co hlavně tak jsem měla hroznou nechuť k sexu. Před rokem jsem ji vysadila a mazec, jaké problémy mám. Že MS nebudu mít pravidelnou jsem počítala, ale nyní krvacim skoro každý týden. Tento týden až,,cucky"… zítra letím opět na gyndu
A takto pořád něco.
Po vysazení manžel je happy, že jsem úplně jak vyměněná včetně chutě na sex ![]()
Kila nahoře snad postupně shodím. Zlomila jsem si nohu, tak s pohybem to není žádný terno. Sedavé zaměstnání, jídlo jsem si nikdy nehlidala, ale nezdravě rozhodně úplně nejedla a s váhou nikdy problém neměla, až během HA, tak nevím..
Me prijde „slaba“, on je to celkem rozumny trend snizovat tu davku hormonu na tu minimalni fungujici…
Já po ní taky krvácela. Musela jsem vysadit, protože to byla hrůza, to se nedalo.
Já jsem po ní přibrala během měsíce 6 kg a neustále jsem špinila. Doktorka pořád říkala, že si to časem sedne, a když jsem špinila a krvácela pomalu vkuse 3 měsíce, tak jsem jí vynechala a dobrý. Nikdy už bych jí nebrala.
@Anonymní píše:
Tak ono je to každopádně individuální, ale Lindynette spokojeně beru roky a mně ms výrazně zkrátila a zeslabila… s načasováním skoro na hodiny…
Není tam jiný problém? První, co řešil můj gynekolog, byl ultrazvuk, cysty a podobně
Každopádně bych to stoprocentně řešila s gynekoložkou a nespoléhala na argument „slabé antikoncepce“.
Prave podle gynekolozky je vse v poradku a delaji jakoby to bylo snad normalni. Jen mi z jedne zmenila na jeste slabsi a jakoby to neudrzelo, ale neprijde mi ok mi je temer ob den ![]()
Dobrý den, měla jsem problémy s menstruaci a velmi častou u antikoncepce a doktorka mi změnila na Lyndynette, ale beru už celé plato a nic se nelepší, spíš naopak. Mám klid na den a z ničeho nic mi začne silné krvácení a většinou to je další den v pořádku a pak zas. Pak někdy 2 dny klid a znovu silné. Jedu brzy na dovolenou a pak ještě na další a nechci někde chodit a z ničeho nic to dostat. Nevím jestli je to normálni a jestli není Lyndynette moc slabá. Máte s tím někdo zkušenost? Jedu na dovolenou a nechci to dostat nikde na pláži nebo venku. Jsem z toho už doufalá, děkuji za odpovědi.