Krvavé nitky ve stolici kojence?

4
8.10.04 17:54

Krvavé nitky ve stolici?

Ahojte, máme skoro 5-měsíčního chlapečka a po dlouhé době jsem v plínce tak jako dřív našla zase střípky (nitky) krve. Když byl menší, ošetřující tvrdila, že je to nejspíš olupující se sliznice novorozence, ale teď??? Máte některá podobný problém? Je plně kojený a celkové prospívá dobře. Předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lisa2
8.10.04 20:01

Ahojky,

nepíšeš,zda synka kojíš nebo jestli mu dáváš i umělé mlíčko-náš maličkej to měl taky a ukázalo se,že to byla jen prasklá žilka po tom,co šmudla tak usilovně tlačil.Jestli máš ale pochybnosti, zavolej svému peidatrovi. Pokud by krve bylo hodně, mohlo by jít o onemocnění žaludku či střev,ale to u vás myslím nebude. Hodně štěstí lisa

• Citovat
  • Upravit
6429
8.10.04 20:04

Ahoj,
nám se to stalo párkrát též po zavedení umělé výživy.. Doktorka říkala, že to tam být může, ale jen v jedné stolici, ne víckrát, jinak přijít (kakali jsme jednou za 2 dny), jestli to máte častěji, tak možná ne déle než 24hod, ale to ti řekne tvá doktorka, stačí jí zavolat, ani tam nemusíš podle mne letět..
Hodně zdravého tlačení přeje
 Efi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
8.10.04 20:12

Ahoj, můj starší syn měl stejný problém, ale trvalo to jen cca týden po narození. Taky mi řekli, že je to olupující se sliznice. Nemyslím si, že by to bylo od nějakého onemocnění žaludku či střev jak tady už zaznělo, protože to by vypadalo jinak. Krev by totiž byla natrávená, tedy černá. Asi bych se nesjpíš poradila s dětskou doktorkou. Ale asi to bude opět jen to olupování sliznice.
Ahoj Esterka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
8.10.04 20:21

Ahoj holky,

Isule ale pise, ze je plne kojeny, jestli teda dobre ctu :) Takze z umele vyzivy by to byt nemelo,ne?!
Nemusi to byt 100% stejny pripad jak nas,ale nam se to stalo taky, ze mel Filipek ve stolici nekdy krev. A bylo to z toho,ze ja jsem mela popraskane bradavky az do krve (ono to normalne videt nebylo, roztahal mi to vzdycky az pri kojeni), takze Filipek obcas bumbal s mlickem i trosku krve, no a ta sla automaticky taky ven se stolici. Samozrejme, ze me to taky vydesilo, obcas se stalo,ze i krev ublinkul, takze jsem s nim radeji tenkrat jela do nemocnice. Tam se mi pani doktorka podivala na prsa a bylo ji to hned jasny. Takze me naprosto uklidnila a jeli jsme domu. Podotykam, ze Fifa taky krasne prospival a nejevil zadne znamky,ze by mu neco bylo !Jak jsem si prsa vylecila, bylo to v poradku. Isule nemas treba taky popraskane bradavky? Ale urcite nedas nic za to,zeptat se vasi pani doktorky! Sichr je sichr!

Tak at se vam dari a nic vazneho to neni.

Petra a Fifa 9 m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.04 21:28

Ahoj, mám skoro 5 měsíčního syna a už se nám to stalo 2×, že měl po kakná červeno v plínce, na pohotovosti mi řekli, že to bvá buď nedostatek nějakého vitamínu, myslím D, neb o že víc tlačil. Pokaždé to bylo jenom jednou a pak ne, takže by to nemělo být nic vážné, ale kdyby se ti to opakovalo, tak zajdi k padiatrovi. Ahojky Vega

• Citovat
  • Upravit
78
8.10.04 21:34

Nazdárek,pokud je ve stolici čerstvá krev-červená,tak je to ze střev.Pokud je krev natrávená-tedy černá či do hněda,je z horního trávicího traktu,tudíž žaludek atpod,nebo to můžou být ty popraskané bradavky a to by také byla krev natrávená,protože by prošla trávicím traktem.Já bych se raději poradila s lékařem.
Ať je vše brzy v ppořádku pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
11.10.04 19:55

Pokud je to jednorázové, tak to snad nevadí, ale kdyby to bylo pravidelně, tak si určitě dojděte, jedna známá přímo letěla, když našla malému plnou plínku nitek - děcko mělo alergickou reakci na něco v jejím mateřském mléce nebo něco takového myslím tenkrát zjistili, ale nechci kecat, už si to pořádně nepamatuju. Pak se jim to hned spravilo, jak zjistili proč to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.04 11:18

To mívala moje dcerka často, byla plně kojená, dr. řikala, že to může být alergie na kravské mléko v mé stravě. Tak jsem přestala pít mlíko a jíst mléčné výrobky a ztratilo se to.

• Citovat
  • Upravit
1
13.10.04 09:23

Ahoj, mému synovi se to také několikrát stalo, když mu bylo asi 4-5 měsíců. Dr. se mu podívala do konečníku a měl ho chudinka celý rudý. Takže prý trhlinka v konečníku. Štětičkou jsem mu tam mazala krém, co používám na opruzeniny. Zmizelo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 13:58

Co myslite?

Dnes jsem objevila toto ve stolici dvouměsíční dcery. Stolici měla poslední týdny cca 1-2× za den. Včera 4× a dnes také po 4. Je plně kojena. Přijde mi, ze je ve stolici trochu krve a hlen… co myslite? Je plně kojena. a smrdelo to jak kdyby kysele.

• Citovat
  • Upravit
10680
15.1.21 14:25

Moji dceri se to taky stalo, když byla mimino, měli jsme jen sledovat a kdyby se to opakovalo, tak přijít k dr., nejspíš je to alergie potravinová na něco…takže pokud nemá teplotu, nějak významně nebrečí, tak bych to jen hlídala…pak se jí to stalo ještě jednou ve dvou letech a to měla průjem, jeli jsme kvůli tomu na pohotovost a taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 14:28

@Tarinka díky moc… no mám podezření na alergii na bilkovinu kravského mléka… :/ protože je i zahleněná… pokaslava… ale nemocná není, to jsme byli na ORL.

• Citovat
  • Upravit
6061
15.1.21 14:43

No, mívali jsme takové plínky, i horší - mnoho krve… u nás za to mohla ABKM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
15.1.21 18:10

U syna se takhle začala projevovat ABKM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí