Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Adam, Jakub, David, možná Oliver.
Kevin, Barnabáš, Mateo a Nathan fakt né.
A to pak až se bude někdo ptát, proč tohle jméno, tak řekněte, že to vybrali cizí lidi na netu?
Taková docela zajímavá směska, mě se z nich líbí Max, David, Jakub, Damian, Nathan, Sam, Mateo, Robin a určitě se mi nelíbí Barnabáš
@Anonymní píše:
A to pak až se bude někdo ptát, proč tohle jméno, tak řekněte, že to vybrali cizí lidi na netu?
Každý hlavně napíše něco jiného. To si rovnou může jméno vylosovat ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nějak se nedokážeme rozhodnout jaké jméno vybrat pro našeho syna, budu ráda za rády. Máme docela dlouhý seznam, lukáš, adam, daniel, šimon, tobiáš, filip, jakub, oliver, matyáš, matěj, mateo, david, michal, max, bruno, vojtěch, barnabaš, viktor, adrian, eliáš, damian, fabián, nathan, alan, kevin, samuel, tadeaš, robin. Které jméno byste vybrali? K příjmení se nám hodí všechna
Lukáš, Adam, Matěj (Matyáš), Vojtěch, Viktor.
Počkej, až se mimčo narodí a dej mu to jménu, které se ti k němu bude hodit ![]()
By me vcelku zajimalo to prijmeni, kdyz se k nemu hodi Nathan i Vojtech
Hodte je do klobouku a vylosujte.
Viktor, pro mě je to druhé nejhezčí jméno pro muže.
Nemám ráda jméno Lukáš.
@bobulka88 píše:
By me vcelku zajimalo to prijmeni, kdyz se k nemu hodi Nathan i VojtechHodte je do klobouku a vylosujte.
Asi Novák
![]()
Ja bych třeba k prijmeni kde je Š nedala jmeno se Š…nebo treba Lukáš Kovář, to se mi taky k sobe nelibi. Syn ma teda Ř jak ve jméně, tak v příjmení, protoze je pojmenovaný po taťkovi. Jeste bych treba koukla jak daleko to má svátek od narozenin, aby to nemel tyden po sobe. Nema Šimon svatek kolem Vanoc? To by byl taky duvod, proc bych to nedávala. Jinak bych koukla v rodině, jestli nejaky dedecek nemel nejake extra jmeno
a nebo treba mas ty narozky na Jakuba, tak proto dát Jakuba? Ty jo, ja bych si uz nevybrala
vlastne jo, kluk by byl Jan po mym dedovi a holka asi bezejmenná, páč tam už jména fakt došly ![]()
Libi se mi Adam, Jakub, Tadeas. Nelibi se mi Fabian, Kevin, Barnabas a Elias. Jak psala @Russet, to muzete rovnou losovat, aspon budete moct rict, ze jste si je vybrali sami a ne cizi lidi ![]()
Ahoj holky, nějak se nedokážeme rozhodnout jaké jméno vybrat pro našeho syna, budu ráda za rády. Máme docela dlouhý seznam, lukáš, adam, daniel, šimon, tobiáš, filip, jakub, oliver, matyáš, matěj, mateo, david, michal, max, bruno, vojtěch, barnabaš, viktor, adrian, eliáš, damian, fabián, nathan, alan, kevin, samuel, tadeaš, robin. Které jméno byste vybrali? K příjmení se nám hodí všechna