Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@midu
kamarádka měla to první, ale ve vlastním provedení, už si nepamatuju jestli byli ježci upečení nebo ušití.. ale bylo to moc hezké a s tou hláškou trefné
@Keish-Keish píše:
To je hroznééé… nemáš nic jiného?!
Ale když zavřu obě oči tak 1.
Asi tak. Už jsem se bála, že budu jediná, komu to připadá divný.
Ani v jedné tvé diskuzi se mi nelíbí ani jedno oznámení.
Nebylo by lepší najít rovnou nějaké, které se dává po svatbě? Ať ho máš rovnou i s tím textem?
A pokud plánuješ text vymyslet sama, tak rovnou vymysli i vzhled oznámení a budeš ho mít originální ![]()
Nelíbí se mi, je to hrozné. Kdybych musela něco z toho, ta ti ježci. Ale fakt ne.
Tady taky hrozné ale když už tak to poslední, pokud jste „květinové“ děti nebo huliči
ber s nadsázkou
Možná bych zkusila hledat něco ještě veselejšího, tyto jsou taková prvoplánová. Nebo bych vybírala to, k čemu máte nejblíže (rádi jíte- papričky). Ale celkově nápad se mi líbí, já totiž nemusím moc ta klasická oznámení s holubičkama, srdíčkama, zlatým lemováním… to je pro mě bez nápadu.
Já vím, žes chtěla napsat které, ale ono se to nedá, jsou všechna trapná. Kdybych měla nůž u krku, tak ježci.
…a kdyz uz, ta jezkovY oci…
nechtela bych byt za kazdou cenu vtipna, z techto bych si nyni nevybrala…mozna kdyby mi bylo 15… ![]()