Které oznámení se vám líbí? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
26.1.15 14:26

Tak to napisu jeste sem; zadny. Je to spis trapny nez vtipny a nejtrapnejsi na tom je, ze se chcete po nekom opicit a jeste se ptas, aby ti to anonymni uzivatele internetu vybrali a schvalil :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
26.1.15 14:28

To první nevypadá špatně, ale opravdu, hlavně ježkovY oči!!! Jinak si akorát trhnete kšandu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
26.1.15 14:32

Taky se mi nelíbí ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.1.15 14:35

Určitě se snoubencem máte dost vlastní a vkusné fantazie ;). Zkus si položit otázku, jetli se Ti tohle OPRAVDU líbí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
26.1.15 14:40

Srdicka na stopce. Zbytek sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
26.1.15 14:41

:D :D :D to je srašná sranda, ty se zeptáš který a píšou sem lidi „ani jedno“, jakoby pro tebe bylo důležitý že se někomu ani jedno nelíbí… vskutku přínosné příspěvky :mrgreen: ale pokud bych si měaljedno vybrat, tak to poslední. Nám se taky nelíbily ty pozlacený kýče s těmi šílenými a omletými verši a taky to nikomu nekritizuju. Ale protože jsme si nevybrali, nakonec jsme si ho sami nakreslili, dali jednoduchý text, a nechali natisknout na takový papír s prolisy… takže hlavně aby se líbilo vám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
26.1.15 14:49

My teda taky nejeli v klasice, ale toto je děs. Nedala bych ani jedno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.1.15 14:51

Mě se taky nelíbí ani jedno. Volila bych radši něco normálního a vkusného, než tyhle (s prominutím) kýče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.1.15 14:53

@midu
Pobavila by mě „Čokoláda“.
Líbí se mi poslední „Srdíčka“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.1.15 14:55

Ani jedno… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
26.1.15 14:56

@midu
Tady asi ani jedno, ale líbilo se mi celkem od známých, měli tam jahodu politou čokoládou a text něco o splynutí chutí k jedinečnému zážitku nebo tak nějak… to bylo fakt pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.1.15 14:57
@mmanolka píše:
Já si fakt začínám myslet, že většina žen jsou naprosto nesvéprávný slípky..jako proč to sem dáváš???To ti fakt záleží na tom, co si myslí úplně cizí ženský??? Nebo nejsi schopná si rozhodnout se svým partnerem, co je nejlepší?? To mi vážně hlava nebere..a možná by se mi nějaký líbilo, kdyby se to vázalo k někomu koho znám, takhle mi to přijde všechno trapný

Presne tak! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.15 15:02

@Agnesita Nojo, ale jsou tu lepsi…v nejake diskuzi je maminka s deviti, posledni jsou dvojcata…ja jsem žabař.
Pravda, my tu kritizujem, ale hlavne, ze se to bude libit nastavajicim novomanzelum. Pokud jste s tim nadseni, dejte si ktere se libi vam. Ve to vase svatebni oznameni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
26.1.15 15:16

Nektere holky tady jsou vazne hnidopisky, co je na tom, ze se zepta? Holky sem davaji pocurane tehu testy, nahata bricha a to nevadi a svatebni oznameni ano? Mne prijdou ta oznameni originalni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
26.1.15 15:31
@Pandorka píše:
Nektere holky tady jsou vazne hnidopisky, co je na tom, ze se zepta? Holky sem davaji pocurane tehu testy, nahata bricha a to nevadi a svatebni oznameni ano? Mne prijdou ta oznameni originalni…

mě vadí i počůraný těhu testy a nahatý břicha :mrgreen: prostě ženský přestali používat rozum..jako počůrají test a vidíte tam druhou čárku?? A jaké jméno byste vybrali k příjmení atd. prostě hlavně nemuset o ničem přemýšlet, nic rozhodnout..prostě tak to vidím já :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný