Který dinopark doporučíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Ja mam jen srovnání vyskov a ostrava a vice se nam libil ten v Ostravě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My byli ve Vyškově a v Plzni a nelíbil se mi ani jeden, a dětem už vůbec ne. Jela bych tam, kam to máš nejblíž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123Soňa píše:
Ahoj. Ráda bych vzala pětiletou dceru do dinoparku. Ještě jsme v žádném nebyly. Poradí mi některá maminka, která má srovnání, kam stojí za to vyjet? Konkrétně třeba Vyškov X Liberec?
Vem tam, kde to budete mít blíž, je to prašť jak uhoď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Libereckej dobrej. Trochu tajemnej a desivej, nas straspytel utekl:(
Praha k nicemu.
Plzen dobra hlavne je to venku v zoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123Soňa Úžasný Dinopark Kleinwelka je v Německu, Bautzen, fakt stojí za to, je dost velký a děti si tam tenkrát moc užily, dnes už jsou dospělí a rádi na to vzpomínají.
![]()
Můžu fakt doporučit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem jen ve Vyškově, některé části jsou dost zanedbané. A co mě hodně překvapilo, když je to určené hlavně pro děti, proč tam mají jen smažená jídla a klobásy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
"Aoj,
my s dětmi jsme poslední dva roky objížděli všechny Dinoparky v Česku a na Slovensku. A Dinopark v Plzni se nám v Česku líbil nejvíc, je menší, ale je tam úplně vše. Krásný design, zábava pro děti na celé odpoledne, ceny v pohodě na dnešní poměry, Zoo hned vedle a navíc je venkovní uprostřed lesoparku.
- Citovat
- Upravit
Áno, taky můžu posoudit ve srovnání se všemi Dinoparky v ČR i na Slovensku.
Je sice menší, ale včetně modelů dinosaurů je tam i 3D kino, různé hry a vzdělávací programy pro děti, hřiště, malování na tělo. Nám se z těch českých líbil nejvíc právě díky tomu venkovnímu prostředí a menšímu prostoru, neměla jsem o děti takový strach a i když tam bylo dost lidí, nikde jsme nečekali a nemačkali se.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Me se nejvic libil Liberec.