Kubík water uzávěr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5808
17.7.16 05:21

kubík water uzávěr

Ahoj, neznáte někdo nějákou opakovatelně použitou(a vhodnou do myčky) láhev, která by měla stejně netekoucí uzávěr jako má např. kubík water?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
17.7.16 07:28

Neznám, spíš si mysloím, že by to netěsnilo, protože v kubíkovi těsní měkká guma a ta by se vychodila. Ale kubíky používám tak 10×, než je ztratí nebo zdeformují, málokdy skutečně zasmrádnou. Nosíme teda jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.7.16 10:05

O žádné takové lahvi nevím. Dávám Kubíky a když se mi lahev nelíbí vyhodím a dám jinou. Používáme je teda jen na ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
17.7.16 10:07

Díky za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
17.7.16 12:49

@Gosi ještě kupuju rajec kyslík, takly má tenhle uzávěr. navíc je výhoda, že má stejný hrdlo jako bžěná petlahev. jinak to dělám stejně jako holky, používám, dokud je ok a pak vyhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
17.7.16 13:09

Tak rajec je na malou asi mic vekkej, i kdyz neni doplna… a jeste asi dve flasky s takovym vickem kupuju, ake jde mi prave o tu mycku… idealne aby byla nejaka lahev kompatibilni s temihle vicky, aby se po opotrebeni daly rychle dokoupit… no, skoro bych se vsadila, ze to prijde jako zhava novinka pul roku potom, co zvlafnem normalni lahve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.7.16 22:37
@Gosi píše:
Tak rajec je na malou asi mic vekkej, i kdyz neni doplna… a jeste asi dve flasky s takovym vickem kupuju, ake jde mi prave o tu mycku… idealne aby byla nejaka lahev kompatibilni s temihle vicky, aby se po opotrebeni daly rychle dokoupit… no, skoro bych se vsadila, ze to prijde jako zhava novinka pul roku potom, co zvlafnem normalni lahve :D

to se stava.
ale oni se vyrobci celkem snazi, aby vicka moc kompatibilni nebyla :-) Nebo se kubik zmeni, nebo zdrazi na 35 Kc, az konecne prijdou na to, jak masove je obliben. Hele stejne na flaskach jsou nejhumusnejsi vicka, casto prvni smrdi. kdyz uz budes dokupovat vicka, tak pouzivej i ty flasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
17.7.16 23:32
@Pudloslava píše:
to se stava.
ale oni se vyrobci celkem snazi, aby vicka moc kompatibilni nebyla :-) Nebo se kubik zmeni, nebo zdrazi na 35 Kc, az konecne prijdou na to, jak masove je obliben. Hele stejne na flaskach jsou nejhumusnejsi vicka, casto prvni smrdi. kdyz uz budes dokupovat vicka, tak pouzivej i ty flasky.

ja ty vcka prave myju v mycce a prelivam varici vodou a vydrzely to…u tech flasek mycka nelze a tu varici vodu teda akorat do toho kubika, ale kdyz si vemu co vsechno je mala schopna strcit do pusy, asi jsem zbytecne paranoidni… a teda dalsi vec je, cetnost vymeny tech flasek trochu nesedi s moji snahou o „zelenou“ domacnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
18.7.16 07:44

@Gosi ty covece a mycka ti s tim sedi?

jinak tedy me by z mnoha duvodu byla milejsi jedna flaska, neustale vymenovani je konzum, je to drahe atd… ale vzhledem k tomu, jak casto flasku ztratime ci znicime (s oblibou napr. cpou do uzaveru klacky) to fakt nejde. Casem ale, kdyby se nasla flaska, ktera se da umyt v mycce i s uzaverem a netece ani po roce, mozna. Mycce bych verila, ze to vydesinfikuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
18.7.16 08:42

@Gosi @Pudloslava a co ty netekoucí lahve od aventu? nikdy se mi nestalo, že by to teklo, ty pro malinko starší děti se už mejou líp, než ty pro menší ( ta hubička), hubička se dá měnit, meju to normálně v myčce, dá se to vyvařit… http://www.zbozi.cz/…uta-18-2-ks/
 http://www.fidex.cz/…zel-modr.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
18.7.16 10:24
@Pudloslava píše:
@Gosi ty covece a mycka ti s tim sedi?jinak tedy me by z mnoha duvodu byla milejsi jedna flaska, neustale vymenovani je konzum, je to drahe atd… ale vzhledem k tomu, jak casto flasku ztratime ci znicime (s oblibou napr. cpou do uzaveru klacky) to fakt nejde. Casem ale, kdyby se nasla flaska, ktera se da umyt v mycce i s uzaverem a netece ani po roce, mozna. Mycce bych verila, ze to vydesinfikuje.
na ty vicka dobry, flasky to trochu srazilo :lol:
@Krrysa píše:
@Gosi @Pudloslava a co ty netekoucí lahve od aventu? nikdy se mi nestalo, že by to teklo, ty pro malinko starší děti se už mejou líp, než ty pro menší ( ta hubička), hubička se dá měnit, meju to normálně v myčce, dá se to vyvařit… http://www.zbozi.cz/…uta-18-2-ks/
http://www.fidex.cz/…zel-modr.jpg
diky za tip… ale uz jsme zkouseli kdeco, ale pije jen z klasickych savicek, nebo prave tehle flasek, je divna po me… asi to tak nechame, ale diky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
19.7.16 07:48

@Krrysa diky, to je trochu design pro mimina. Ja zustanu u kubiku zejmena pro snadnou dostupnost, kluci to desne ztracej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
19.7.16 21:07

@Pudloslava já je taky začala používat kvůli tomu, že je ztratíme atd, ale mám tady i pár aventek a fákt netečou, a nemusej se vyhazovat, jak už tu padlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí