Kuchyně se vším všudy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1.7.17 19:09

Kuchyně se vším všudy

Nemáte zkušenosti kde se dá sehnat kuchyně i se spotřebiči za celkem slušnou cenu? Jesrli se teda dá takhle koupit sakum prdum. Nebo musim prostě radeji koupit linku zvlášť a do ni spotřebiče? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19980
1.7.17 19:23

Záleží kolik se ti zdá jako rozumná cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21499
1.7.17 19:26

Pokud máš nějaké standardizované rozměry, dá se dobře kuchyně poskládat v Ikea, a to včetně spotřebičů. Také větší obchody s nábytkem (typu Kika atd.) mají již poskládané sety včetně základních spotřebičů. Záleží na tom, co si představuješ a jaký máš rozpočet. Osobně bych dávala přednost samostatně řešit kuchyň a do ní si koupit spotřebiče dle svých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.17 19:28

Aby to rozhodne nepřesáhlo 100000. Puvodni predstava byla nejak do 50000 ale nevim zda to jde realne. @lachtanice86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
1.7.17 19:34

Co je slušná cena?
Já jsem kuchyň hodně dlouho řešila a vybírala, nechala jsem si udělat několik návrhů v různých studiích například Oresi, stolář a nakonec u mě jednoznačně vyhrála Ikea. Kuchyň jsem si navrhla sama, samozřejmě to není hned a zkoušela jsem asi pět variant které jsem upravovala, zkoušela a jsem maximálně spokojená.
Mám ji téměř dva roky, kuchyň do L- 2.5 m plus nahoře skříňky, myčka porcelánový velký dřez a baterie a 3 metry základní kuchyň, dále 2m dlouhý ostrůvek z obou stran skříňky indukční deska a trouba, vše za 75 tisíc kč. pracovní deska v ceně masív horní vrstva pod tím dřevotříska. Musíš si teda pro to jed a dát dohromady sama nebo jako třeba manžel ale mají to skvělé připravené a srozumitelně návody. Materiál kvalitní, jsem spokojená a kuchyň se líbí téměř všem plus každý chlap chválí ostrůvek :mrgreen:
Jo a styl takový jako by rustikální šéda barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11141
1.7.17 19:38
@Lesni mariana píše:
Aby to rozhodne nepřesáhlo 100000. Puvodni predstava byla nejak do 50000 ale nevim zda to jde realne. @lachtanice86

Dělali jsme rekonstrukci kuchyně v bytě a celková rekonstukce včetně linky a spotřebičů (kromě lednice a mikrovlny, to jsme měli) vyšla do 100.000. V ceně bylo i vymalování, položení lina, montáž linky, kterou vyráběli dle požadavku a nový špajz, kde se i zdilo. Kromě linky jsme chtěli i další dvě skříňky v dalším rohu… Ale šlo teda o malou panelákovou kuchyni. Spotřebiče - malá myčka, trouba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
1.7.17 19:46

Záleží jak velkou máš kuchyň. My by jsme se do 50tis vešli s přehledem. Jinak nejlevnější jsou kuchyně ikea, kik apod, ale nemáš tam tu možnost řešení na míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
1.7.17 20:13

My kuchyň na míru, spoustu věcí navíc a úplně komplet včetně skla za linku i se spotřebiči vyšla na cca 176 000. Je v tom i komplet předěláni elektriky a jidelni stůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
1.7.17 20:43
@lachtanice86 píše:
My kuchyň na míru, spoustu věcí navíc a úplně komplet včetně skla za linku i se spotřebiči vyšla na cca 176 000. Je v tom i komplet předěláni elektriky a jidelni stůl.

Můžu se zeptat na kolik m linky vám to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
1.7.17 20:49
@Lesni mariana píše:

50 tisic myslis ale bez spotrebicu, ne? Vzdyt mycka, lednicka, mikrovlnka, sporak a mozna pracka uz vyjdou tak nejak skoro tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
1.7.17 21:54

Hlavně dobře vybírej… Vím o paní která si letos na jaře koupila novou kuchyň (nebyla zrovna nejlacinější) zaplatila si i za montáž a pak ji ta kuchyň málem zabila. Borci prý byli s montáží hotovi za 3 hodiny… Bohužel nevím, co to bylo za firmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí