Kuchyňské spotřebiče Ikea
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kuchyňské spotřebiče Ikea
Holky máte některá zkušenost se spotřebiči (trouba, lednice, digestoř, myčka, indukční deska) z Ikei? Vůbec tu jejich značku neznám, tak bych chtěla vědět vaše zkušenoscti s nimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zkušenost budu mít tak za 3 měsíce
ale spotřebiče jsou značky whirlpool ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, my jsme před dva a půl rokem rekonstruovali byt a právě jsme brali od nich troubu, zjistili jsme, že pro ně vyrábí spotřebiče - nebo alespoň v té době to tak bylo - značka Whirpool. Jinak to byl super výběr. Nemám žádné výhrady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
martinka456 píše:
ahojky, my jsme před dva a půl rokem rekonstruovali byt a právě jsme brali od nich troubu, zjistili jsme, že pro ně vyrábí spotřebiče - nebo alespoň v té době to tak bylo - značka Whirpool. Jinak to byl super výběr. Nemám žádné výhrady.
slyšela jsem že lednice jsou dost hlučné, mate i tu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my mame troubu, varnou plynovou desku a digestor a jsme spokojeny - nemenila bych!!:-)
- Citovat
- Upravit
Tak já jsem myslela, jak je tam psáno např. FRAMTID, FROSTIG, že je to nějaká značka, ale to je asi série Whirpoolu, že
? A myslíte, že to u nich vyjde levněji, než kupovat přímo v nějakém elektru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybkabezvody píše:martinka456 píše:slyšela jsem že lednice jsou dost hlučné, mate i tu?
ne lednici od nich nemáme, tam jsme zvolili samsung. Co se týče té ceny, tak u nás vyšla určitě levněji než v elektro - ale byla to zrovna akční nabídka, chce to pozjišťovat přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám asi půl roku, řekla bych, že jsou srovnatelné s běžnými spotřebiči. U trouby jsem si musela pečení trochu vychytat, lednice chvílema vydavá divné zvuky
jinak dobrá, digestoř jsem měla dřív s odtahem do komína, tak to se těžko srovnává, myčka naprosto v pohodě
.
Jestli nemáš nějaké extra požadavky, tak do nich jdi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si osobne myslim, ze v Ikee maj ty spotrebice za dobrou cenu - mas vsechny tri vysli na necelych 10 000
- Citovat
- Upravit
takže v podstatě všechno doporučujete, jen ty lednice asi nejsou nic moc, že? Jinak nevím, jakou značku spotřebičů kupovat. Samozřejmě bych chtěla co nejlepší kvalitu a co nejmenší cenu
. Myčku chci asi od Bosche, ale všechny spotřebiče tam kupovat nechci, protože si myslím, že se dají sehnat levněji se stejnou kvalitou. Jakou značku lednice byste doporučili?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme lednici od Electrolux frost free a jsme spokojení. Mamka má Whirlpool a je oproti té naší o dost hlučnější a při odmražování podivně skučí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ledničku tuhle SIEMENS KG39EAL40 http://www.electroworld.cz/…al40-lednice Mamka má taky od whirpoolu a občas to v ní jakoby Mňouká, fakt, jak by uvnitř byla kočka
Jinak Bosh vyrábí tu lednici, co máme vyhlídlou taky, naprosto stejná, liší se jen v detailech http://www.electroworld.cz/…ai40-lednice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme z Ikey indukční vařiče, troubu a mikrovlnku. A všechno je v pohodě. Srovnatelné s ostatními - tedy krom ceny ![]()
Takže já bych ti to určitě doporučila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, my máme z ikeii lednici, indukci, troubu, myčku i mikrovlnku a zatím spokojenost. máme to 3/4 roku. a lednička mi hlučná nepřijde. nikdy jsem ji ani neslyšela, máme vestavnou. a jsou to výrobky od whirpolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my máme z Ikey myčku, el.troubu a digestoř, 2 roky a zatím vše v pořádku a jsme spokojení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit