Kuchyňský kout 2x2m

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.13 14:32

kuchyňský kout 2x2m

Prosím o vaše zkušenosti a názory: máme možnost levně koupit byt a jedna z věcí, která mě odrazuje je kuchyňský kout. Je spojený s obývákem a tvoří jej místnůstka 2×2 metry. Máte někdo takto velký/malý kout, můžete mi sem dát fotky, jak je uspořádaný? Podotýkám, že se jedná o rodinné bydlení, tudíž v kuchyni bude permanentní frmol a měla by být plně funkční. Momentálně je na tomto místě komora, tudíž nemám představu, jak to může jako kuchyň vypadat. Samozřejmě další krok jsou kuchyňská studia, ale pár zkušeností už mám a ne příliš pozitivních, je jim jedno, co do prostoru napráskají, hlavně že mají obrázek a případně podepsanou smlouvu. Omlouvám se za anonym, zatím nechci aby někdo věděl o našich plánech. Děkuji za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kvetinka56
10.1.13 14:41

Nase kuchyn ma cca 8m2 (takze dvakrat vetsi), ale vedou z ni dvoje dvere (jedny do chodby, druhe do obyvaku sire 110cm), pak v ni mame kotel na topeni a teplou vodu (kombi). dale se tam vesla docela prostorna kuchynska linka, klasika sporak s troubou, mycka 60cm sire, spizka (siroka 40cm, ale nam v pohode staci), rozkladaci stul + 2zidle, lednicka. Zkus si stahnout na strankach Ikey jejich planovac kuchyn, zkusit si tu kuchyn navrhnout podle svych predstav a potreb. To by ti mohlo pomoct udelat si alespon nejakou predstavu, co vse se tam vejde.

• Citovat
  • Upravit
3905
10.1.13 14:55

Mi to prijde male :oops:,my ted mame kuchyn zhruba 10 M ctver. a nevlezla se mi mycka :?, kdyz varim slozitejsi jidla tak mam v kuchyni plno nadobi a zda se mi ze se nemuzu hnout :think:,,mame tam stul se 4 zidlema, lednicku, spajsku a jeste skrinku a ovelikosti mikrovlnky, vysokou asi metr. Jinak s tou ikeou je to super napad, zkus si kuchyn navrhnout tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
10.1.13 15:03

Ikeu jsem zkoušela…nejen, že mě ten program nebetyčně se. e :-), tak je to podobně jako špatné kuch studio…napráskám tam co chci, ale o funkčnosti mi to nic neřekne.

Příspěvek upraven 10.01.13 v 15:21

• Citovat
  • Upravit
26093
10.1.13 15:13

Mne to pripada silene malinkaty, nedovedu si predstavit, jak bych do tak malyho prostoru nacpala to, co jsem od kuchyne cekala ja :oops: ten planovac z ikey je docela fajn… Nevim, jak to myslis s tou funkcnosti? Ja mela predstavu co a jak bych chtela, co mi prislo prakticky vic, co min a podle toho jsem kuchyn navrhla… Pak pri nakupu primo tam jsme to s tim prodavacem jeste probirali horem spodem a nakonec to zustalo tak, jak jsem to navrhla ja… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 15:28

ZAKL: ten plánovač je dobrý nápad, zkusím to, ale bojím, že je ta kuchyň opravdu malá.

@chytrá horákyňka

Jó, to jsem měla na mysli, ve studiu mi naplánovali co jsem si vymyslela a když to měli stavět, tak zjistili, že šuplíky se nedají otevírat, skříňky do sebe mlátí dveřma.

Pokusím se ještě pohledat něco na netu.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.1.13 15:39

13 let jsem měla kuchyň na prostoru 3×1.5 a byli tam 4 dveře, dvoje zašupky, jedny 60 do koupelny a klasika 80 vchodové, ještě tam byla skříň na roznošené věci a boty. A vařila, pekla jsem pořád, je to o tom využít prostor ;)

• Citovat
  • Upravit
5669
10.1.13 15:55

Ja myslim, ze se to da. Mas tam okno? Tezko se to takhle planuje. Taky mame malinkou kuchyn, sice vetsi nez ty, ale zas nemuzeme nikde pouzit rohy, coz mi prijde nevyhoda. Kdyz muzes vyuzit roh, je to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 16:00

Zakl: Je tam jedno okno. Podle mě se asi dá udělat kuchyň do eL a na té třetí stěně třeba jen ůzké třicítkové skříňky. Jako je to malý prostor, ale zase si říkám, že na linku by to mělo stačit. A před vchodem to toho koutu by byl asi ostrůvek/bar, lednice.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
10.1.13 16:03
@Anonymní píše:
Zakl: Je tam jedno okno. Podle mě se asi dá udělat kuchyň do eL a na té třetí stěně třeba jen ůzké třicítkové skříňky. Jako je to malý prostor, ale zase si říkám, že na linku by to mělo stačit. A před vchodem to toho koutu by byl asi ostrůvek/bar, lednice.

na třetí stranu bych dala místo skříněk s dvířkama jen regály, bez dvířek, protoýe dvířka spotřebují prostor.

• Citovat
  • Upravit
5077
10.1.13 16:33
@Anonymní píše:

Ahoj
v předchozím bytě jsme měli obyvák s kuchynským koutem a ten měl tak ty 2×2m. Stačilo to. Akorát tam byla malá lednička a nebyl tam prostor pro myčku. Myslím, že majitel to neřešil, ale určitě při jiném rozvrhnutí by to tam šlo uzpůsobit líp. Jako stejně tam akorát budeš vařit a stůl a židle se dají dát vedle toho koutu, my to tak měli. Zkusím najít fotky.
Ty regály jsou dobrý nápad nebo mít skříňky s posuvnými dvířky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.1.13 19:00

My máme 2×2,2m - ale čistě jen kuchyň s bonusem, že lednička a spižní skříň jsou ještě vedle toho prostoru. Takže pohoda. Já bych snad ani větší nechtěla, stoupnu si doprostřed a na všechno dosáhnu :lol:
Jen podle rozměrů se blbě radí, chtělo by to spíš plánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 20:54

@Pipet trochu jsi mě uklidnila :-). ta místnost je jakoby výklenek o rozměrech 2×2 metry s tím, že po levé straně je okno. Taky bych počítala lednici a nějakou vysokou skříň, případně „ostrůvek´“ venku v prostoru.
Máš myčku?

• Citovat
  • Upravit
24798
10.1.13 21:05

Jasně, 60cm… U nás je teda výhoda těch 20 cm, takže mám linku po obou stranách naproti sobě…
To jsou plánky z toho Ikea programu (kuchyň je taky Ikea).
Navíc byly hotové rozvody vody a plynu, s těma se nedalo moc hýbat, dalo by se to udělat i lépe. Ale fakt jsem spokojená. Jen když jsme v kuchyni dva a každý dělá něco jiného, tak se trochu pleteme, no ale jinak v klídku.
Kdybych měla víc peněz, dám místo všech spodních skříněk výsuvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 21:17

@Pipet to je ono, chybí mi tam ty centimetry, aby se to dalo postavit proti sobě. Asi bych musela udělat L. Pravděpodobně vlítnu do nějakého studia a poptám se. Moc Ti díky :kytka:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný