Kuchyňský robot Sencor STM Pastels

3200
6.11.16 09:31

Kuchyňský robot Sencor STM Pastels

Zdravím,

nemáte, prosím, zkušenost s robotem od Sencoru? Měl by být celokovový, má dobré recenze, jen bych se chtěla na nějaké věci zeptat na někoho, kdo ho má a používá. Moc se mně líbí cena, prostě třeba 20 tisíc za Kitchen Aid mně přijde zbytečná a nejsem zrovna třeba o takové částce přesvědčená. Nerada platím zbytečně navíc za značku :(
Případně pokud jste s nějakým jiným spokojené, uvítám tip. Ten Sencor se mně ve všem líbí, jen teda ty barvy :roll:. Nechápu, že nemají nějakou trošku univerzální (a ne bílou teda :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
6.11.16 10:03

@KatkaX a jaka je univerzalni barva? Podle me bila nebo černá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.11.16 10:03

Dělej jak myslíš, ale já bych od Sencora nechtěl ani kapesník. S čímkoliv jsem se setkal-autorádio, TV, měřič tlaku-vše je odpad. A co ETA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.11.16 10:12
@xjuklickova píše:
@KatkaX a jaka je univerzalni barva? Podle me bila nebo černá.

Děkuji za zkušenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.11.16 10:13
@smutny klaun2 píše:
Dělej jak myslíš, ale já bych od Sencora nechtěl ani kapesník. S čímkoliv jsem se setkal-autorádio, TV, měřič tlaku-vše je odpad. A co ETA?

Já mám naopak blbé zkušenosti s Etou a za 12 v plastu tedy fakt kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.16 10:16

@smutny klaun2 Já měla od sencoru mp3 a když klukovi vlítla do kola a bylo po ní marně jsem zháněla stejnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.16 11:49

My máme se Sencorem napříš rodinou docela dobrou zkušenost. Je to privátní značka společnosti Fast, což je velkoobchod, co dodává dál do řetězců a do Electrowordu, Datartu a Paneo. Jediné, co bylo naprd bylo autorádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.16 11:51

Jinak díky za téma, včera mi při hnětení těsta vyskočil robot a spadl na zem, takže jsem taky ve fázi vybírání a zrovna toto zvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.16 11:53

Jen moc nechápu rozdíly mezi jednotlivými modely. A barva mě osobně nevadí, stejně je vetšinu času ve skříňce a při používání mi aspoň na chvilku udělá barevnou náladu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.11.16 11:55
@jessikka píše:
Jen moc nechápu rozdíly mezi jednotlivými modely. A barva mě osobně nevadí, stejně je vetšinu času ve skříňce a při používání mi aspoň na chvilku udělá barevnou náladu :-)

Já ho chci mít právě na lince, protože pro mě robot, který musím vyndávat a uklízet, ten pak už ani radši nevyndám a radši chytnu ten svůj stařičký ruční mixér :(. Jinak nemáš za co děkovat, zatím tu nic k tématu není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.16 11:57

@KatkaX J8 zase musím mít všechno uklizené, nemám ráda výstavky čehokoliv kdekoliv :-) A jakou barvu by sis představovala? Když ne bílou… černou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
6.11.16 16:00
@jessikka píše:
@KatkaX J8 zase musím mít všechno uklizené, nemám ráda výstavky čehokoliv kdekoliv :-) A jakou barvu by sis představovala? Když ne bílou… černou?

Taky nemám ráda výstavky, ale u tohoto mně přijde, že jakmile uklidím, tak to vytáhnu mnohem míň často. Ještě teď koukám na Kenwood KMM 770 a jsem úplně bezradná, co by bylo nakonec nejlepší.
Co se týče barvy, tak bílá se mně vůbec nehodí. Černá by byla lepší, kdyby byla béžová, tak u toho Sencoru neváhám, protože ta cena je tak příznivá, že bych to vyzkoušela bez zaváhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
6.11.16 18:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.11.16 10:44
@jessikka píše:
Já zas objevila toto http://kuchynske-roboty.heureka.cz/…-pc-km-1004/?…

Vypadá to moc dobře, jen škoda, že tam nejsou žádné recenze. Já na to docela dám, když člověk nemá jinou možnost si to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí