Kufřík Hello Kitty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14046
26.10.11 10:21

kufřík hello kitty

ahoj všem
vybírám dárek pro 3,5 letou neteř, koukala jsem na kufriky s hello kitty, je to male, skladne, takze by to nezabralo misto a svagrova by se nemusela desit, nevhodne rozmerneho darku :)
chci se zeptat, jestli si s tim holcicky hraji, jaky to ma uspech, ja vlastnim jen kluky takze nemam poneti. ze hello kitty zboznuje to vim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4024
26.10.11 10:31

No nevím jaký myslíš kufřík ten papírový, nebo přes rameno pro slečny, já bych jí nekupovala ani jeden je ještě moc malá spíš pokud chceš a nemá tak plyšáka Hello kitty a určitě s ním bude chodit všude i spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21891
26.10.11 10:43

Mala na papirovy kufrik? 8-o Nase slecna ho ma od dvou let(ne teda s kitty,ta mi nesmi domu) a ma v nem takove skladacky,puzzliky..
Za me urcite ano,ulozneho prostoru neni nikdy dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
26.10.11 10:48
Eemii píše:
Mala na papirovy kufrik? 8-o Nase slecna ho ma od dvou let(ne teda s kitty,ta mi nesmi domu) a ma v nem takove skladacky,puzzliky..
Za me urcite ano,ulozneho prostoru neni nikdy dost.

Jako úložný prostor dobrý, ale děti to nebere. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
26.10.11 11:10

máme a využívá a hraje si sním už od 2 let,určite udeláš radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
26.10.11 11:27
katyca píše:
Eemii píše:
Za me urcite ano,ulozneho prostoru neni nikdy dost.
Jako úložný prostor dobrý, ale děti to nebere. :-(

no a co deti bere delsi dobu? ta moje je nadsena z kazde nove veci, ale pak to tak nejak vysumi a potrebuje neco jineho desne duleziteho.

pokud ma rada Kitty, bude mit kufrik uspech a ulozneho prostoru na dulezite veci, neni nikdy dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.10.11 11:33

myslela jsem ten v kterem je kocicka a nejake mesto nebo cukrarna, nemocnice atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
26.10.11 11:35

Jasně to je pravda, ale jak píše je to prostě jen na chvíli, a pak je z toho jen úložný prostor, bohužel, já doporučila plyšáka, jestli jí má tak ráda tak ho bude mít vždy a všude, beru to podle sebe. Ten kufřík je spíš pak jen pro maminky, aby se tam dali nějaké ty hračky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.10.11 11:45

Ahoj, nevím, jestli jsi myslela ten papírový … Ale dcera má tenhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… A hraje si s ním celkem ráda :-D

Jinak ten papírový už mám koupený taky k letošním Vánocům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
26.10.11 11:51
jizvíková píše:
myslela jsem ten v kterem je kocicka a nejake mesto nebo cukrarna, nemocnice atd

Jo tak do toho bych šla také z něho bude mít určitě radost. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
27.10.11 18:54

Já to viděla tuhle v Globusu - cukrárnu,myslím,a přišlo mi to hrozně titěrný.Pro malé děti nic moc, 3.5letá cácorka by už mohla být opatrnější a vyhrála by si. Ale jinak je to moc hezké.
Mě se od nich líbí i minikuchynka
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí