Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mate nektera zkušenost s online kurzem dovychovat? Konkrétně kurz Jde to i bez křiku
Jde to i bez křiku jsem kupovala na jaře, tak mám docela čerstvé dojmy. Byl to můj první placený kurz a byla jsem trochu zklamaná, že je (pro mě na rodičáku) za dost peněz málo muziky. Kurz je zaměřený na uvědomění, které životní oblasti ti berou energii. Když si pojmenuješ konkrétní spouštěče tvého stresu a frustrací, můžeš přemýšlet, jak situace zlepšit. Jak postupovat dál, to už ale kurz neobsahuje.
Pokud bych měla doporučit, nejdřív si projdi všechna dostupná videa zdarma, co jsou YouTube, zdarma minikurzy. Mám pocit, že se ta témata probírají stále dokola a zpětně mám pocit, že ty peníze za ten kurz nestály.
Dovychovat sleduji i na fb, líbí se mi jejich myšlenky a rady, hodně mi to pomohlo se vnitřně zklidnit a být k dětem chápavější a laskavější. Přesto mi ty jejich kurzy přijdou jako neskutečný vývar na peníze.
Děkuji za odpověď. Sleduji taky na fb, nějaká videa jsem viděla. Tak jsem si říkala, že zde by mohlo být víc, víc než už jsem slyšela.
Diky