Kvalitní dětské oddělení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kvalitní dětské oddělení
Zdravím všechny ![]()
Prosím o pomoc… Můžete mi prosím doporučit nemocnici s kvalitním dětským oddělením? Ještě lépe dobrého lékaře se zájmem? Máte někdo zkušenost s Brnem nebo Šternberkem?
Mám měsíční holčičku a má stále nějaké trápení..Má opakovaně větší množství krve ve stolici, hlen, ted vyrážku, kterou nedokáží u nás zatím identifikovat..Odkud je ktev-to taky nevedi..Ted se ji objevila ještě selest na srdicku a mala se mi pořád kroutí v křečích…Několik hodin v kuse..
Děkuji za připadne doporučení nebo rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Katuskka
Moc děkuji. Tam už jsem volala a prý mají ted pul oddělení zavrené a na druhé pulce infekční…Takže mi nedoporučuji s malou se tam přemístit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marketak5 mají podezření na alergii na kravskou bílkovinu. Tak má mala nutrilon bez kravské bílkoviny ale problémy neustoupily, naopak se přidaly další…Ted mi z toho nekaká a dostala vyrážku..:/. Taky je po nem porad hladova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nattka tak to bohuzel neporadim. aspon popreju pevne nervy a at se brzy prijde na pricinu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud by se někomu hodila tato informace:
Nakonec jsem jela s malou do Šternberka a VŠE super. Přístup a profesionalita na 1.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit